Hamarosan botokkal bővül a Quake Champions

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 7.
  • Hír
Link másolása
Az id Software illetékesei a napokban újabb részleteket árultak el a Quake Champions közelgő újdonságairól. Átalakul a Gore-rendszer, azaz apró darabokra lőhetjük egymást, és gépi ellenfelek ellen is nyomulhatunk.

A texasi csapat megerősítette, hogy hamarosan ingame botokat kap a Quake Champions, így a mesterséges intelligencia által vezérelt karakterek ellen gyakorolhatunk, mielőtt az online hadszínterekre merészkednénk. Ez roppant hasznos, hiszen nem muszáj a mélyvízben letesztelni az adott bajnok egyedi képességét.

Ezenkívül a botokkal tölthetjük fel az üres slotokat, ha egy meccs előtt nem jön össze a kellő számú hús-vér játékos. A korábbi részekben már megszokhattuk, hogy a gépi ellenfelek elleni harc is tartogat kihívásokat. A Quake Championsben minden trükköt utánozni tudnak, beleértve a különféle ugrásokat is.

Mindenki egyedileg állíthatja be a botok tulajdonságait, többféle nehézségi szint lesz, és az már biztos, hogy az M.I. által hajtott karakterek egyelőre nem használják majd a legerősebb fegyvereket. A botok két fázisban érkeznek az FPS-be. Az első kör "hamarosan" indul, és bár a bajnokok különleges képességeit nem fogják bevetni ellenünk, a második szakaszban azonban erre is sor kerül.

Az id Software még nem beszélt az esetleges offline módról.

Ezenkívül átalakul a Gore-rendszer, egy közelgő frissítés után szó szerint darabokra lőhetjük egymást, a végtagok és a torzók messzire repülhetnek a bekapott lövedék hatására.

4.
4.
Anti4730
A hárommal haverral mai napig nyomjuk a világ legviccesebb játéka kb
3.
3.
Kelan
Mekkora királyok hogy kitalálják ami 17 éve is működött. De legalább...
2.
2.
Necreon
Játékosok kellenének bele, nem botok. Ahhoz meg egy f2p price tag.
1.
1.
markoci555
még a végén újra kipróbálom, botok ellen talán lenne valami esélyem, és nem 0-20-as stattal lépnék ki és törölném le a játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...