Black Ops 4 - ne várjunk a Switch-változatra!

  • Írta: szlav
  • 2018. május 20.
  • Hír
Link másolása
Egyre többet tudunk az idén ősszel várható Black Ops 4-ről, de sajnos nem minden infómorzsa pozitív. Úgy tűnik, hogy a Nintendo konzolját gyűrő játékosok idén is Call of Duty nélkül maradnak.

Az eheti hatalmas információdömping után rengeteg pletyka tisztázódott a Call of Duty-franchise idei felvonásáról - tényleg nincs kampány, és tényleg van battle royale mód. A Nintendót favorizáló játékosok viszont joggal tették fel a kérdést: mi a helyzet a Switch-porttal? Tervben van bármi hasonló?

A Twinfinite interjújában feltették a kérdést, s a Treyarch vezető producere, Yale Miller, valamint a projekt gameplay dizájnere, Matt Scronce gyors és határozott választ adtak: "nem, nincs tervben Nintendo Switch-verzió". Sajnos nem lepett meg minket a válasz, hiszen a tavalyi Call of Duty: WWII sem tette tiszteletét a konzolon. Korábban találkozhattunk azzal a pletykával is, miszerint a Treyarch kizárólag a battle royale-játékmódot portolja majd Switch-re, de úgy tűnik, hogy erről is le kell mondanunk.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én érkezik Xbox One, PlayStation 4, illetve PC platformokra. Az utóbbin az Activision Blizzard Battle.net-kliensét használva már most előrendelhető a játék, akár Battle.net Balance segítségével is. Így tehát ha titkon milliomosok vagytok World of Warcraftban, akkor arannyal is fizethettek érte. Éljenek a goblinok!

7.
7.
Tidus
Nem is hiányzik rá....a Wolfenstein-t sokkal szinvonalasabb fps-nek tartom,még ha tudom hogy más alkategória ...
6.
6.
shatterhand
#1: Ww2 egy kalap kuka. Vh tema menti meg egyudl.
5.
5.
zola2000
Aki switchen fpsezni akar marad a fortnite, jön a wolfstein2 portja, meg a metroid prime 4, szóval azért lesz választék nekik is.

A fifa19re lennék kíváncsi hogy jön e, a fifa18 egy gyorsan össze csapott port volt, az ea úgy nyilatkozott hogy nem várták ekkora eladást switchen, akkor a 19 biztos jobb lesz, és akkor azt megveszem.
3.
3.
Sandic1994
Jót tenne a szériának (játékosok szempontjából legalábbis), ha a COD játékok is csak 2 évente jönnének. A Treyarch és a Sledgehammer dolgozhatna együtt akár, akkor hátha megtudnák tölteni értelmes tartalommal a Singlet és a Multit is. Akár jöhetne váltásban a Battlefield játékokkal, így nem vennék el egymás elől a játékosokat.
Írhatjátok itt nekem, hogy a Single senkit sem érdekel, de ez max a hardcore játékosokra igaz (de még lehet rájuk sem mindre). Elég sok helyen olvastam a kommenteket, hogy ez a Black Ops 4 sokaknál felejtős.
1.
1.
LexerTheFirst
Csak szerintem kezd a CoD évről évre kevesebb lenni? Ez alól talán a WW2 a kivétel, de ott szerintem azért mert az IW-vel nagyon rezgett a léc..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...