Black Ops 4 - ugrik a season pass?

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops 4-hez is érkezhet season pass, azonban teljesen más formában, mint eddig; a megjelenést követően debütáló multiplayer pályák már ingyenesen és havi rendszerességgel jöhetnek.

Amióta a múlt héten leleplezték a Call of Duty: Black Ops 4-et, nem telik el úgy nap, hogy ne derülnének ki újabb és újabb apró részletek a játékot illetően.

Az azonban feltűnő lehet, hogy a Treyarch nem sokat beszélt a játék DLC-iről és szezonbérletéről. Az elmúlt három évben az aktuális Call of Duty-epizódok mindig egy standard és egy deluxe-kiszerelésben érkeztek, melyek közül utóbbi rendszerint a season pass-tartalmakat is magába foglalta, amire csak a megjelenés után lehetett számítani.

Idén azonban az ilyesféle bejelentések elmaradtak, a legtöbb oldalon, ahol a játék a bejelentés után általában rögtön előrendelhető, kizárólag „standard edition” verzióban kapható. A Gaming Intel értesülései szerint ennek az az oka, hogy a Black Ops 4 dobja a klasszikus season pass-rendszert a kompetitív multiplayer esetében, helyette a játékosok minden hónapban egy vagy kettő ingyenesen letölthető pályára számíthatnak.

A Treyarch elvileg folyamatosan egyeztet a kiadójával, az Activisionnel egy kizárólag a zombimódot érintő season pass bevezetéséről.

Azt viszont már biztosra vehetjük, hogy a játék monetizációs eszközei között a mikrotranzakciók biztosan szerepelni fognak. A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

10.
10.
iPatrick
#8: Pont a Treyarch a legnormálisabb brigád mind közül, mai napig érkeztek a BO3-hoz update-ek folyamatosan, illetve tavaly hozták a Zombies Chronicles-t aminek nem kicsit örültek a Zombie fan-ok :) Multiról nem tudok nyilatkozni.
8.
8.
pjoco
Végre kihúz 1 évnél többet egy COD? Tiszta szégyen hogy bármelyik codnak nézem a játékosszámát szinte nem játszanak egyikkel se csak mindig az adott új résszel. Azon is ha vannak 1500-an sokat mondok. Régi részeken meg csak lézengenek pár százan.
7.
7.
kamgecam
Na ez jó hír! Előrendelve!: )
6.
6.
#4: Nem, senki, 0 emberbol jott ki az a sok milla eladott peldany...
4.
4.
anonymus26
Van aki fizett az ilyen hulladék gémekért ? :O
1.
1.
Drazhar
Ha már ennyire mindenben változtatnak, akkor igazán jöhetne egy olyan opció is, hogy csak a zombis rész a játékból, külön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...