Red Dead Redemption 2 - a különleges kiadásokról

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 5.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar Games bejelentette, hogy háromféle különleges kiadásban is megvásárolhatjuk a Red Dead Redemption 2-t. A legdrágább Collector's Box tömve lesz kézzel fogható finomságokkal.

Ha előrendeljük a játékot a PlayStation Store-ban vagy az Xbox Store-ban, akkor egy csatamént és egy Outlaw Survival Kitet kapunk. A ló még golyózápor közepette sem esik kétségbe, míg az utóbbi pakk tömve lesz a túlélésünkhöz szükséges bónuszokkal.

A sztenderd verzió mellett háromféle különleges kiadás közül mazsolázhatunk.

A 80 dolláros Special Edition a sztorimódhoz tartogat néhány kiegészítést, de a dobozban egy fizikai térképet is találunk. Egy bankrablásban is részt vehetünk, illetve bandánk rejtekhelyét is felcicomázhatjuk. Kapunk egy fekete telivér lovat, egy talizmánt és egy medált, amelyek Arthur képességeit növelik. Ezenkívül némi készpénz üti a markunkat, és bolti kedvezményeknek is örülhetünk. Beöltözhetünk a Nuevo Paraiso Gunslinger kosztümbe, és ingyen megkapjuk a vulkanikus pisztolyt, a pump action shootgunt és a Lancaster varmint puskát.

Az Ultimate Edition 100 dollárt kóstál, és benne lesz a Special Edition minden ingame jósága. Ez a verzió két bónuszt ruhát, a Blackrose Bounty Hunter és a Copperhead Enforcer öltözéket tartalmazza, továbbá egy fekete gesztenye színű lovat egy különleges nyereggel, és a táborunkat is egyedi témával vértezhetjük fel. Az online módhoz még több bónuszt kapunk.

A Collector's Box is 100 dollárba fáj, viszont nem jár hozzá a játék vagy más digitális tartalom - kézzel fogható cuccok viszont annál inkább! Minden egy fémberakású ládában érkezik, amit lakattal  zárhatunk és nyithatunk. Benne lesz egy gyűjthető challenger érme, egy kétoldalas 100 darabos puzzle, egy Six Shooter kendő, kincses térkép, varrókészlet és egy kártyapakli is, amelyeken Arthur Morgan, John Marston, Javier Escuella, Bill Williamson, és Dutch van der Linde illusztrált képe található. Miénk lesz a Wheeler, Rawson and Co. katalógus replikája, illetve 12 gyűjthető cigarettakártya.

A Special és az Ultimate kiadás előrendelhető a PS4 és az Xbox One saját boltjában, de a Collectors's Editionhöz kizárólag a Rockstar Warehouse-on keresztül juthatunk hozzá.

A Red Dead Redemption 2 október 26-án jelenik meg.

1.
1.
FiveSalmon69
Kár, hogy a collector's editionbe nincs benne a játék. Mindegy az ultimate-et rendelem amint tudom. Tuti vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...