E3 2018: Twin Mirror - új játék a Dontnodtól

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Life is Strange készítői nem álltak le a Vampyr megjelenése után, a Sony délutáni streamjén máris egy teljesen új projektet mutattak be; 2019-ben érkezik a történetközpontú Twin Mirror kalandjáték.

A mai napon jelentette be a Dontnod Entertainment vadonatúj játékát, mely a Bandai Namco kiadásában fog megjelenni várhatólag jövőre. A bejelentés mellé pedig több képet, illetve egy trailert is kaptunk. A készítők korábbi alkotásához hasonlóan, a központi szerepet itt is a történet, illetve a játékos által meghozott súlyos döntések adják.

A sztori szerint a nyugat-virginiai Basswood városba érkezik főhősünk Sam, hogy részt vegyen legjobb barátjának a temetésén. Egy nemrég lezárt kapcsolat miatt Sam rendkívül lehangoltnak érzi magát, amin csak tovább ront az újbóli találkozás a szülővárosában élő, rég nem látott barátaival. A dolgok azonban akkor kezdenek visszafordíthatatlanul még rosszabbá válni, amikor Sam másnap a szobájában ébred emlékezetkieséssel és vérrel borított inggel.


A játékos feladata, hogy kiderítse, mi történt az előző este. Ebben pedig Sam emlékei adják a kulcsszerepet, így lesz az egyszerű kalandjátékból pszichológiai thriller, ahol minden a titokzatos emlékek köré épül, legyen szó akár a nyomozásról, a döntési lehetőségekről, vagy a kapcsolatok kialakításáról.

A játék PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokra is megjelenik.

8.
8.
RangerFox
A LiS az egyik kedvenc kalandjátékom mind a mai napig. Most vettem meg a Vampyrt, az alapján, amit eddig láttam belőle, azt kell mondjam, hogy nagyon eltalálták ezt a játékot is. Nagyon átadja a hangulatot, a zenék is elképesztően jók. Ezt a játékukat is figyelemmel fogom kísérni.
6.
6.
Chrysh
#5: *élmények számítanak
5.
5.
Chrysh
#2: Na ettől tudok megkergülni, hogy egy-két nagy God of Warhoz hasonlò játék közepette sznob módjára már csak a naaaagy maradandó élmények. Nem elég az, hogy egy programmal szimplán cssk jó játszani?
4.
4.
Macifasz
#2: Amúgy a Vampyrnek is adj egy esélyt, mert sokkal sokrétűbb, int elsőnek tűnik.
3.
3.
Macifasz
#2: Ahogy elnéztem az előzetest, itt nem is a sztori eredetiségére, hanem sokkal inkább annak a tálalására mennek majd rá, már ami a kreativitást jelenti. A Remember Me-ben is rohadt jól nézett ki, amikor megváltoztathattuk az emberek emlékét, itt pedig nem csak a helyszíneket, de a saját elménket is végig kell majd járnunk, hogy kiderítsük mi történt és a helyére tegyük a mozaik darabkákat. Az elménk rendberakásának megvalósításával pedig sztem tudnak a srácok nagyot alkotni. :-)
2.
2.
Yanez
Bár jól hangzik és már most jobban érdekel, mint a Vampyr című játékuk, mégis azt kell mondjam, az ilyen típusú sztori már ezerszer meg lett főzve és kétezerszer tálalva. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ennek ellenére ne lehessen maradandót alkotni. Csak baromira nem lesz könnyű.
1.
1.
crytek
Huh ez nagyon jónak tűnik. Várom ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...