E3 2018: The Division 2 - bővített gameplay érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft megígérte, hogy a konferenciája után egy livestream keretében hosszabban is betekintést nyerhetünk a The Division 2 játékmenetébe. A 10 perces videó a négyfős kooperatív módot mutatja be.

Tegnap újabb részletekre derült fény a The Division 2-ről. Kiderült például, hogy a kampány után három irányba specializálódhatunk. A Sharpshooter az igazi mesterlövész, a Demolitionist a robbantási szakértő, aki mindig magánál hordja a gránátvetőjét, míg a Survalistek minden körülményhez alkalmazkodnak és gyógyítani is tudnak.

A The Division 2 Year One tartalmai ingyenesek lesznek, ez három DLC-t foglal magában. A játék március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A bétára már lehet jelentkezni. Az első expós trailerért erre fáradj. 

3.
3.
user101
Az egyetlen "erdekes dolog" a csaj a jobb also sarokban... :)
2.
2.
BadPeth
Nekem volt kedvem végignézni és nem tűnik rossznak de ez nagyon kevés ,hogy véleményem is legyen . Ez egy kis betekintés a PVE részéhez .De nem itt lesznek a nagy buktatók. Én személy szerint elsők között voltam aki meg vette az ((első)) részt ha ezt hivatalosan ki lehet jelenteni mert még nem jelent meg a második ...Nekem a sok Cheater-csalók miatt ment el a kedvem az egésztől.Egy év is eltelt mire újra neki kezdtem, nem kevés órám volt benne.Nagyon sokat fejlődött a dolog és szerintem sokkal jobb is lett mint volt, a PVE része pacsi. Na de a PVP nem annyira pedig imádom :D Most már ott tartok ,h nem tudom megállapítani ,hogy csaló-e vagy tényleg ennyire jó :D Én szerintem a balance lenne a legjobb megoldás erre . Persze legyen jobb aki ki max-olta az item-eket de ne legyen már olyan ,hogy 9000 életerőt le lövi egy csapásmérővel 4 lövésből egy M4-el kb 100 méterről és persze ez fordítva is ne táncoljon előttem vigyorogva ,hogy ő sebezhetetlen és lövöm a fejét testközelből ...ugyan már ez a vicc..(és ilyenkor jön a szép magyar káromkodás ,de az összes felsorolása nem kevés :) Az elgondolás tetszik a kivitelezés nem annyira . Persze a csalókat végleg kidobni..Én titokban reménykedek sikerül nekik de a szabadság maradjon meg benne. És nagyon örülök annak,hogy a hóesés és a karácsonyi dalok egy picit megszűnnek a divisionban :D
1.
1.
markoci555
nincs kedvem végignézni az egészet, de most már teljesen nyilvánvaló miért írta valaki, hogy ennek az első dlc-jének kellett volna lennie
kit érdekel hogy kicsit jobban néz ki, ha szinte ugyan az az alap?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...