E3 2018: Jól fest a PC-s Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 12.
  • Videó
Az idei E3-on több ízben is mutatott már magából valamit az újkori Tomb Raider-trilógia záróakkordja, de az NVIDIA jóvoltából most végre a PC-s változat is felbukkant - jó eséllyel maximumra húzva.

Azért viszont nagy kár, hogy a PC-s kiadás képességei nem igazán domborodnak ki, köszönhetően a rosszul megválasztott, este és sötét helyszínen játszódó közel négyperces jelenetnek.

A Shadow of the Tomb Raider 2018. szeptember 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A legutóbbi trailert erre találod, a friss képekért ide kattints! 

1.
dvs00
Nem vagyok túlzottan elragadtadltva, bár egészen biztos ez is komoly játékmenettel kecsegtet, de a játék nagyjából az egész ugyan az mint a Rise, komplett animációk tucatjait emelték át, szinte mindent, még a HUD-elemek nagyrészét is beleértve, ezzel így nem látszik a törődés annyira. Jobbára inkább így DLC szaga van semmint újabb résznek, ami két év után jelenik meg. Láthatóan maradnak az elvetemültebb arcade elemek is, mint mikor mágnesként húzza oda Larát az adott peremre, farönkre stb elemekre ugrásokból, nehogy véletlenül ki kelljen számítani vagy ügyeskedni kelljek. Csak mindent a kibaszott gyilkolászásért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...