E3 2018: Days Gone - így számolj le a hordával

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 14.
  • Videó
A Days Gone nyitott világában ezernyi a látnivaló és a teendő, így a Sony tegnap újra demózta egy kicsit a Bend Studio alkotását. Rendszeresen előfordul, hogy egy nagyobb zombihorda állja az utunkat, amit fel kell oszlatnunk valahogy.

Adott egy építési terület, ami tömve van értékes nyersanyagokkal, ám a tisztás közepén egy jókora zombihorda fészkelte be magát. Deacon St. John azonban nem ijed meg a helyzettől, magához csalja a freakereket, jó helyre lepakolt robbanószerrel és Molotov-koktélokkal tisztítja meg az utat. A maradék fertőzöttet pedig elég telepumpálni ólommal.

Természetesen ez csak az egyetlen járható út a játékos előtt.

A Days Gone ugyan kihagyta a Sony hétfői sajtókonferenciáját, viszont friss képeket és gameplayt már láttunk belőle.

A PS4-exkluzív február 22-én landol a boltokban.

15.
kastorhun
#14: Aki igazi ME élményre vágyik az játszon ME-vel, hiszen az Anthem egy külön álló játék lesz.
14.
GAMEROD
#12: Az Anthem-ről én már letettem, online nélkül még csak el se indul, valami online szarság lesz, tehát aki igazi korai Mass Effect élményre vágyik az el is felejtheti.
13.
GAMEROD
#10: Nem tudom mit lehetne ebből kihozni, de szerintem maguk a fejlesztők sem.
12.
kastorhun
#4: Ha tehetném akkor a Metrot és talán az Anthemet.
11.
kastorhun
Borzalmasan néz ki ahogy az agyonlőtt zombik elesnek, még a 2008-as left 4 deadben is jobban nézett ki, és a 2. részében legalább lehetett darabolni (szó szerint) a zombikat, de itt még a bomba hatására is csak úgy eldőlnek.
10.
Oldman
Gamerod!
Nem a hordàkban hömpölygő ellensègről fog szòlni a fő jàtèkmenet/harc, de tèny, ilyen is lesz benne. Egyèbkènt nekem sem tetszik a hasonló zombifolyam elhiheted, szòvà is tettem egyik nap. Jò lesz ez game hidd el, sokat fog mèg a megjelenèsig finomodni több rèszlete a jàtèknak.
9.
Vityo82
#8: Bullshit. Szokásos.
8.
GAMEROD
Ebben a formában ez a játék egy trágya. Enyhén túlzásba vitték az enemy mennyiségét, ami már élvezhetetlen. Ráadásul a támadásuk sincs kidolgozva, kb. olyan mint amikor az ember egyes játékokban átírja nagyobbra a forgalom/ellenség gyári értékeit és egymás hegyén hátán létrejövő játszhatatlan maszlag kerekedik belőle.
7.
Yanez
#4: Ha addigra végzek a dolgaimmal, akkor remélem végre a God of Wart! XD
6.
Vityo82
#4: Metro. Anthemre rá se nézek, ea szenny. Days Gone majdkésöbb, eddig szép is jó is, de semmi komolyabb extra.
4.
Beni2003
Február 22 elég erős lesz majd játékok terén. Ti melyiket fogjátok kipróbálni:
Anthem, Days Gone vagy Metro Exodus?
3.
markoci555
szörnyen játszik a pali...
a másik pedig hogy többféleképpen lehet ezt intézni ügye? Itt meg azt írjátok "Természetesen ez csak az egyetlen járható út a játékos előtt." Ami elvileg téves, de én nem nagyon tudom elképzelni, hogy nyírsz ki egy ekkora hordát másképp, mert a ledőlő farakás se volt elég

és szerintem szürreális az egész, miért akarsz nagy hordával harcolni, normális ember elkerüli, de tegyük fel hogy halaszthatatlan, muszáj elvégezni, oké, akkor is
ott a másik probléma: a zombi lerohanna, ezek meg mintha hagynának mindig egy kis esélyt a futásra, kivéve ha már nagyon ellepnek

kihagytam jó pár videót erről a játékról, mert pont egy ilyesmi hordásra vártam, és megint beigazolódni látszik a rettenetes AI amit már kb 2 éve észrevettem az első videókon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...