E3 2018: Hova tűnt a háború a Gears 5-ből?

  • Írta: szlav
  • 2018. június 15.
  • Hír
Link másolása
Ugye nem csak nekünk tűnt fel, hogy a Gears of War ötödik része egész egyszerűen elhagyta az "of War" utótagot a címéből? Az Xbox marketingfőnöke, Aaron Greenberg elárulta, hogy miért döntöttek így.

A 2018-as E3 Microsoft konferenciájának egyik legnagyobb dobása a hármas Gears of War-bejelentés volt. A redmondi cég azonban furcsa módon szimplán csak Gears 5 címmel promózta a széria következő számozott fejezetét. Aaron Greenberg, a Microsoft marketingesfejese a GameSpotnak árulta el, hogy miért jutottak erre a döntésre.

Kait Diaz története azért kapta ezt a nevet, hogy könnyebben elférjen Twitteren. Na jó, ez leginkább csak poén, de ha ennél sokkal mélyebb választ kerestek, akkor van egy rossz hírünk. "Az emberek már így is Gearsnek rövidítették" - jelentette ki Greenberg. "A franchise neve persze továbbra is Gears of War, de a Gears egy sokkal egyszerűbb, letisztultabb brand."

A twitteres dolgot sem mi találtuk ki, az interjú során Greenberg viccelődve tette hozzá a témához, hogy az "of War" elhagyásával leegyszerűsödik majd a játék arculata a közösségi médiában, és plusz pont az is, hogy kevesebbet foglal majd az ominózus 150 karakterből.

14.
14.
GAMEROD
Gondolom a névhasonlóság miatt lehet a God Of War-al, biztos vannak akik összekeverhetik.
13.
13.
Skygameboy
Remélem ez a rész kap most már bőven az újításokból mert ez a széria is az 1. rész óta ugyan azt a tyúkot kopasztja . Ráadásul a színvonal is csökkenő tendenciát mutat.Cím az meg olyan mind1 hogy Gears vagy Gears of war a játék legyen jó és kész.
11.
11.
PaprikaJancsi
#6: Ez szerintem ember függő, én szerintem már jó ideje Gears-nek mondom, talán még Gears of War-nak, de már csak nagyon ritkán. GoW-nak pedig már szinte soha.
10.
10.
tupaccc
2. Nalam forditott az eset, senki se gow-ozik, pont a god of war miatt, hanem giiiirszezunk :)
Logikus lepes toluk, engem nem zavar.
9.
9.
Mortis
nem volt vér a pucájukban hogy Gears of Strong Female Characters vagy Gears of Feminism-nek nevezzék el. kár érte.
8.
8.
PaprikaJancsi
Engem őszintén a címe annyira nem foglalkoztat, az a lényeg, hogy hozza a megszokott magas minőséget. A trailerből látottak alapján sztoriorientáltabbnak tűnik, mint a negyedik rész, bár az is nagyszerű játék volt, azért nyugodtan rágyúrhatnának a karaktereket és a sztorira, ami remélhetőleg így is történt.
7.
7.
dante92
#6: Ennyi, köszönöm! :D
6.
6.
markoci555
soha nem mondtam csak gears-nek, mindig kimondtuk hogy gears of war, vagy ha neten írnám le sokszor, akkor gow

ez olyan mintha god of war helyett mostantól god lenne :D iszonyat rossz döntés, ez nem olyan mint a battlenet-nél volt, amit vissza is csináltak
4.
4.
manderel
#2: Pont az összekeverhetőség miatt rövidítette Gearsnek már régóta, nagyon sok ember.
És de, a Naruto játék neve hosszú :P
3.
3.
exonic
#2: Szerintem pont ez az, mindenki megpróbálja a legegyszerőbben kiejteni a játékokat, pl CoD, LoL, WoW, Pubg és még sorolhatnám... ahogy jelezted, a GoW két játékra is utal, és ha kimondod, a nemrég megjelent God of Warra gondol az emberek nagy hányada, nem pedig a Gears of Warra. Így hát az összetévesztésük elkerülése végett váltottak Gearsre, nincs ebben semmi meglepő vagy rossz.
2.
2.
dante92
Igen, nyilván az a +6 karakter rohadt sok időt vesz igénybe :D Bezzeg egy Naruto Shipuuden: Ultimate Ninja Storm Generation 3 HD Remastered Game of the Year Edition az nem hosszú, mi?

Én senkit sem hallottam "jössz Gírszezni?". Mindig GoW (Nem God of War)
Ja hogy az meg azért nem 4 vagy 5, mert azt is hosszú leírni? Áhh értem!
1.
1.
abydos
De már nem 150 karakteres a twitter, hanem több, ez nem indok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...