H1Z1 - érkezik a battle royale-ra tervezett pálya

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 28.
  • Letöltés
Link másolása
Jó híreink vannak a battle royale rajongóinak! Új hangokkal, animációkkal, és ami még fontosabb, egy vadonatúj 8x8 kilométeres pályával érkezik a H1Z1 legújabb frissítése.

Az ingyenesen játszható H1Z1 battle royale-játékhoz új pálya érkezik Outbreak címen. A térkép új és érdekes helyszíneket, textúrákat és dizájnt tartalmaz, így várhatólag komoly meglepetéseket tartogathat a legnagyobb fanok számára is, ugyanakkor találkozhatunk benne az eredeti pályáról ismerős tájakkal is, melyeket lényegében teljesen átdolgoztak. Ilyen például a Pleasant Valley, illetve a Misty Peak Dam, melyeket az alábbi videóban részletesen is bemutatnak.

A készítők beszámolója szerint „az új térkép mellett a frissítés több változást is tartalmaz a játék mechanikáját illetően, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy újra átérezhessék a klasszikus H1Z1-feelinget". Új futási és ugrási mozdulatokra, illetve animációkra számíthatunk, mely az egész rendszert gyorsabbá és könnyebben irányíthatóbbá teszi, hogy a harc minél inkább élvezhető legyen.

Míg a H1Z1 korábbi területeit elsősorban a játék eredeti műfajához, egy nyílt világú sandbox játékhoz tervezték meg, az Outbreak végre egy olyan pálya lesz, melynek a legkisebb részletei is a batte royale játékmódhoz próbálnak illeszkedni. Az új térkép solo, duo és squad játékmódban egyaránt elérhető lesz. A frissítés teljes tartalmát ezen az oldalon érhetitek el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...