Elite Dangerous - itt a Beyond: Chapter Two

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 1.
  • Letöltés
Link másolása
Végre élesedett az Elite Dangerous ingyenes bővítményének második darabja PC-n és konzolokon. A Beyond: Chapter Two friss küldetéseket, hajókat és fegyvereket tartalmaz. Az előzetes minden fontos dologra kitér.

Ingyenes frissítés érkezett a Elite Dangeroushöz. A Beyond első fele február végén élesedett, és bár a mostani darab jóval kisebb az elődjénél, viszont számos hibajavítást tartalmaz. Természetesen az új bányászati megbízásokról, hajókról és fegyverekről sem kell lemondanunk. Mindenki jól jár: az alapjáték és a Horizons DLC tulajdonosai is.

Ha bűnüldözésre adtuk a fejünket, akkor bizonyára örülni fogsz a számos pozitív változásnak. Érdemes átbogarászni a változások listáját.

20.
20.
Ooorky
#19: Ugyanez a motor van a Planet Coaster és a Jurassic World alatt is. Szerintem a fő probléma, hogy elaprózták a csapatot 3 különböző projektre.
17.
17.
PiszkosFred
#16: 2018-ban vege lesz egy Q4-es "nagy" frissitessel.
https://s15.postimg.cc/k6f42tyaz/r_Pyq_PYW.jpg

Ha lesz iden osszel is Frontier Expo, akkor ott talan lesz szo a jovo evi tervekrol is.
16.
16.
torz_on_borz
#15: A Beyond szezon meddig tart azt lehet tudni? Idei év vagy ezek hogyan datálják ezeket?
15.
15.
PiszkosFred
#1: > Sehol se vagyunk még se a gyalog mászkálástól,
Es meg egy ideig nem is leszunk, a Beyond frissiteseiben legalabbis nem jon jelen allas szerint.

Kerdes: Pouvez-vous nous parler des Space Leg ? C’est quelque chose que l’on attend avec impatience et on sait que ce ne sera pas pour cette année ! Mais pensez-vous qu’en 2019 ce soit réalisable ?

Valasz: L’équipe et moi-même, voyons tous en Space Legs la fonctionnalité que nous adorerons ajouter et qui se trouve en haut de notre cahier des charges, mais c’est quelque chose qui n’arrivera sûrement pas pendant la saison Beyond. Nous en parlerons plus par la suite.

Forras (januari francia interjuhe): https://www.actugaming.net/elite-dangerous-interview-de-sandro-sammarco-lead-designer-126625/
14.
14.
PiszkosFred
#13: Nem vitatja senki sem a tartalmat, szerintem, hiszen van mit csinalni boven. Viszont abban talan egyetert mindenki, hogy az elmult par evben - a Horizons premierje ota - nem nagyon valtozott a jatek, nem jott uj latvanyos tartalom, csak megjelentek a Thargoidok (az mondjuk latvanyosra sikerult), de ezen kivul jott 1-2 uj hajo es kapott nemi rancfelvarrast egy-egy alrendszer es kesz.

Vagyis tobb szaz oranyi remek szorakozast rejt meg mindig egy-egy most csatlakozonak a jatek, de aki mar evek ota jatszik es van egy rakas milliard kreditje, annak az uj hajo egy kattintas, az uj allomasok, uj tortenetek megvannak par nap alatt, stb.
13.
13.
Cooper911
Ez a játék olyan mint egy szinező. Vagy hisztizel, hogy milért fekete-fehér és miért csak vonalakból áll, vagy kiszinezed és örülsz neki.

Itt egy magyar játékosok álltal készitett video, ha esetleg valaki úgy érezné, hogy nincs elég tartalom a játékban: https://www.youtube.com/watch?v=Po3RDpFsjAQ&feature=youtu.be
12.
12.
shatterhand
Másképp: haveromnak meséltem mi mindent tudtam csinalni benne. Fél ora es vegeztem. Szoval igen, azert fel ora alatt el lehet mondani mi mindent lehet csinalni csak a standard jatekkal. Hirtelen nem ugrik be mas jatek ahol megallas nelkul tudnak meselni a lehetosegekrol. Szoval ennyi penzert ekkora tartalmat xyszaz ora utan eszembe nem jutna leszolni. Ha megunom: kosz szepen ,ez fantasztikus volt es a 30eves elite melto, igazi rebootja.
11.
11.
shatterhand
#7: Ezt most nem értem. Szóval,ha 200 óra után úgymond átlátod a rendszert akkor kuka? A 200órát nem élvezted? Nem volt közbe sose olyan amiről tudnál mesélni? Mezei túristakalandok közbe is volt mindig ami meglepett. Vmit benéztem és emiatt csatába keveredtem. De még az is mesélni való volt mikor az egyik naprendszerben 1órás volt az út a külső bolygóra.
Adott egy hatalmas játéktér ahol azt csinálsz amit akarsz. Egy gta ehhez képest sivatag ,pedig az többnek látszik.
10.
10.
shatterhand
#9: 1hét és ráérzel. Spéci botkormány se kell ps4en. Pár nap és már lopakodva is be tudsz menni az állomásra annyira ráérzel. Csak idő kérdése
9.
9.
KopyAti
Ennek a játéknak még a tutorialját sem tudtam végigtolni, annyira sz@r az irányítás! :(
Ps4
8.
8.
Ooorky
Nekem ~650 órám van benne, de ebben közrejátszott, hogy munka közben körökre osztott stratégiákon kívül kb. az volt egyetlen amit nyugodtan tudtam tolni (mostani helyemen már Total War: Arena is belefér :D ). Kb. 8 hónapja visszatértem Beagle Point-ról azután néha elindítottam szórakoztam egy-két dologgal (bányászás, harc...) majd visszaültem az Asp Exp-be és elindultam körbejárni a Tejútrendszert, de épp csak kiértem a bubble-ből a szélére, aztán ott hagytam pihenni.

Azért a 6000ft-ért amit érte fizettem (alap+Horizons+Asp Exp és Vulture skin) jól elütöttem vele az időt, ellenben a volt ismerőssel akinek 243000-ért vásárolt Star Citizen "űrhajóját" értéktelen pixelhalmaznak mertem nevezni.
7.
7.
Necreon
#6: Félreértés ne essék, simán bele lehet verni 100-200 órát mielőtt átlátsz a rendszeren és hogy a játék 90%-a szemfényvesztés, én beleraktam 500+ -ot, de 2.2 óta valami 10-et maximum, pedig az se tegnap volt. Egyszerűen undorító ez a játék ha rájössz a színfalak mögötti dolgaira és hogy mennyire értelmetlenül vesztegeted el rá az életed, nem a játékra, hanem a semmire, amit megkövetel tőled és immerziónak hívja, miközben egy vallási fanatikus reddit szekta védelmezi olyan szűk látókörrel hogy ha David Braben ciánt etetne velük is két marékra falnák hogy az milyen jó.
6.
6.
shatterhand
Hát én season pass nélkül vettem meg 1éve csak a feladat ismétlésekkel, farmolásokkal,felfedezéssel elvoltan non stop 1hónapig. És a jéghegy csúcsát kapargattam,mert anaconda ,bolygóleszállás, frakciókkal sehol se voltam.
ÉN VHOGY KURV@RA ELVOLTAM AZZAL IS. És mindezt 5ezer ftból akciósan,storeból. SP-t azóta megvettem 2-3ezerért. Szóval 7-8ezerből vettem egy tartalmas játékot. Csak azért hagytam abba mert mással is játszom. De a hungary csoportban sokan évek óta tolják és pislogok mi mindent fedeznek fel, hol járnak,stb. De "jó" látni,hogy ha van vmi tartalmas játék féláron azt jobban szapulják mint amit 4óra alatt kipörgetnek szar grafikával vagy amire több tízezret költenek és örök életében is csak pre alpha változatban marad. Éljen a fik@.
5.
5.
_Tappancs_
Szerintem évek óta nem csinálnak semmit se. Ezek a fene nagy frissítések egyenlők a nullával, képtelenek fejlődésre. Dizájnt se nagyon értem, hogy miért ragaszkodnak annyira a 100 éve megjelent 5 vonalból álló úrhajókhoz. Végre szárnyalhatna a fantázia, lehetne részletezni mindent ennek ellenére tök részletszegény űrhajókat gyártanak egymás után, tök olyan belsővel, vezérléssel , nulla pilota űrhajó közötti interakcióval....
4.
4.
Ooorky
#3: 2 éve vettem meg, azóta egy helyben toporog. Behozták a légkör nélküli bolygókra való leszállást és ezzel ki is fújt.
3.
3.
Necreon
#2: Csak rámegy az életünk mire egyszer talán az lesz. 10 évig ígérték hozzá az update-eket, de ezzel a tempóval a 10. évben sem jutunk el oda, amivel a megjelenés előtt ámították a népet, hogy "majd lesz".
2.
2.
supair
Egyetértek.Pedig kibaszott jó játék lehetne.
1.
1.
Necreon
4 év után ez édeskevés, az a helyzet. Akárhány új hajót vagy fegyvert adnak ki, amíg a content csont ugyanaz az 6-7 küldetés pár RNG változotatott faktorral, addig én a közelébe sem megyek ennek a játéknak többet. El nem tudom képzelni mit csinál az a játékos ebben a játékban aki megjelenés óta játszik vele.

Sehol se vagyunk még se a gyalog mászkálástól, se az üres óceán bolygóktól, se a lávabolygóktól, nem hogy élhető, komplex earthlike világoktól. Lassan ott tartunk hogy a No Man Sky jobb játék lesz, hiába indult siralmasan, kapja a frissítéseket amik számítanak és igazán hozzáadnak valamit a játékhoz. Ez pedig hiába indult toronymagasan jobb pozícióból, ha egy helyben toporog azóta is. Egyetlen igazi előrelépése, az üres holdakon leszállás pedig 2 éve volt, ami harmatgyenge 2 évvel később.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...