Fallout 76 - biztonságban lesznek a kezdő játékosok

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 4.
  • Hír
Link másolása
Ha amiatt aggódtál, hogy a Fallout 76-ban egy magasabb szintű játékos elveszi a kedved a PvP-ben, akkor feleslegesen görcsölsz. A fejlesztők elhintették, hogy az 5. szint alatt nem lehet megölni a kezdő játékosokat.

Noha a Fallout 76-ban a PvP is helyet kap, a magasabb szintű játékosok nem bánthatnak majd, míg el nem éred az 5. szintet. A Bethesda fenegyereke, Todd Howard az olasz Multiplayer magazinnak adott interjújában erősítette meg, hogy a kezdő játékosok védettséget élveznek mindaddig, míg meg nem állnak a saját lábukon.

Howard hozzátette, hogy ez a funkció még változhat a teljes kiadás megjelenéséig, de a bétában biztosan benne lesz. Szépen hangzik a dolog, de persze visszaélésekhez is vezethet, lévén biztosan lesznek olyan játékosok, akik direkt alacsony szintű karaktert indítanak csak azért, hogy bosszanthassák a veteránokat.

Ami nem változik majd, az a gyorsutazás. Bizony, a Fallout 76 négyszer nagyobb bejárható területet kínál, mint a Fallout 4, és ez a lehetőség sok idegtépő gyaloglástól kímél meg minket. Még nem tudjuk, hogyan működik a gyakorlatban, de elképzelhető, hogy - a korábbi részekhez és az általános gyakorlathoz hasonlóan - először fel kell fedeznünk az adott régiót ahhoz, hogy később egy gombnyomásra visszatérhessünk oda.

A PvP-ben erre is ki kell találni egy védelmet, hiszen biztosan akadnak olyanok, akik csőre töltött fegyverrel várják az utazókat a gyorsutazási pontoknál. És fordítva, ebben is van buktató: reméljük, nem menekülhetünk el úgy a slamasztikából, ha egyszerűen rábökünk a fast travelre.

A Fallout 76-ra november 14-ig kell várnunk PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

6.
6.
Formula1fanatic
#5: :D Pedig mennyien írták már.
5.
5.
PiszkosFred
#4: Zone*

Szerkesztes bevezetese mennyibe kerulne a GK-n, eskuszom kifizetem, csak valaki csinalja meg!
4.
4.
PiszkosFred
#2: Dark Zona szintu kaosz/greif/szarsag itt nem lesz (remelhetoleg), de a "rogue agent" jellegu statuszt itt is kap a tamado jatekos.
2.
2.
Kolompár Tarzan
#1: Meg úgy, mint a Division-ben. PvP csak adott helyen van. Mindenhol máshol csak PvE.

Minden más eleve halott ügy. Ha nem korlátozzák a PvPt, akkor az egész játék 2 nap után megdöglik.
1.
1.
Formula1fanatic
"de végül is visszaélésekhez vezethet, lévén biztosan lesznek olyan játékosok, akik direkt alacsony szintű karakter indítanak csak azért, hogy bosszanthassák a veteránokat." WOW-ban ez úgy volt megoldva, hogy ha nem tudtak adott területen bántani, viszont megütötted őket te is sebezhetővé váltál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...