Fekete kontroller készül az Xbox 360-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Új kiegészítők készülnek a Magyarországon most megjelenő X360-hoz: a vadi új perifériák igen sokba fájhatnak majd a jövőbeli vásárlóknak, ám királyságuk tagadhatatlan.
Új kiegészítők készülnek a Magyarországon most megjelenő X360-hoz: a vadi új perifériák igen sokba fájhatnak majd a jövőbeli vásárlóknak, ám királyságuk tagadhatatlan.

Az új, fekete színben pompázó kontroller várhatóan 59-69 dollárba fog kerülni: a csúszásgátló gumival bevont markolattal rendelkező kiegészítő legnagyobb érdekességei a továbbfejlesztett D-Pad és a háttérvilágítású gombok lehetnek majd. Tizen- és huszonkilenc dollár közé esik várhatóan a második képen látható, Xbox Live Arcade-centrikus vezérlőjének ára is - ez utóbbi nem különbözik szinte semmiben az Atari régi, hasonszőrű kütyüjére, mindenesetre hangulatos lehet egy ilyennel hevesen tolni régi játékokat egy következő generációs gépen. :)

Az integrált webböngésző a szintén készülő mini-billentyűzet közreműködésével komoly online lehetőségeket tartogathat magában, ráadásként a Microsoft munkatársai szerint zenevásárlásra és online rádióhallgatásra is lesz alkalmunk a jövőben. Standard minőségű (tehát nem HD) filmeket, TV-műsorokat is vásárolhatunk majd gépünkre! Ha húsz dollárért a filmeket, vagy kettőért a TV-műsorokat megvásároljuk, azt merevlemezünkön tárolhatjuk ameddig szeretnénk - olcsóbb megoldásnak a négy dolláros "kölcsönzés" ígérkezik: ezen esetben a filmek az első megtekintés után törlődnek a gépről.

3.
3.
ballcsy2
ez tök hülyeség!!Mert ennyivel már a régi xboxra meg csinálhatnának fehéret!!!
2.
2.
Balukka
nekem van:P:P

vettem egyet 99.990ért:D

Carbon van csak hozzá

De megteszi:D

2 joystick:P:P
1.
1.
FNorberto
Tök király!A 360 egyre jobb lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...