Visszatér a sztorimód a Madden NFL 19-ben

  • Írta: szlav
  • 2018. július 19.
  • Hír
Link másolása
A Madden NFL 18-ban debütált Longshot idén is visszatér majd. Az ezúttal Longshot: Homecoming névre keresztelt sztorimód Devin Wade és Colt Cruise történetét folytatja majd.

A sportjátékokban is egyre népszerűbbé váló sztorimódok talán egyik legjobbja a tavalyi Madden Longshotja, amely a két feltörekvő sportoló, Devin Wade és Colt Cruise történetét mesélte el. A remek fogadtatásnak köszönhetően az EA hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat és szivárgásokat, miszerint idén is visszatér az egyjátékos kampány, amely ezúttal a Homecoming alcímet kapta.

Az előző rész óta Devin a Dallas Cowboys tréningcsapatánál talált magának otthont, Colt pedig a hazai középsuli csapatánál edzősködik. Persze egyikük sem mondott le az NFL-be jutás álmáról, rajtunk áll tehát, hogy sikerült-e majd feljutniuk a ranglétrán.

A Longshot: Homecoming bejelentésével egyidejűleg az EA közzétette a 2019-es Madden borítóján szereplő atlétát is, aki ezúttal a Pittsburgh Steelers csapatából ismert Antonio Brown lesz:

A Madden NFL 19 augusztus 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...