Spyro Reignited Trilogy - régi és új zenékkel

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 20.
  • Hír
Link másolása
A Comic-Conon jelentették be, hogy a Spyro Reignited Trilogyban lehetőségünk lesz majd a régi és az új dalok között váltogatni, ráadásul a The Police dobosa, Stewart Copeland egy teljesen új nótát is írt a felújított kiadáshoz.

A remekül sikerült és a pénztáraknál is jól teljesítő Crash Bandicoot N. Sane Trilogy után türelmetlenül várjuk, mit nyújt majd az eredeti Spyro-trilógiát látványra és irányításra teljesen felújító Spyro Reignited Trilogy. Erre ugyan csak később, szeptember 21-én kapjuk meg a választ, de a Comic-Conon az már biztossá vált, hogy a játék emlékezetes zenei anyaga sem marad érintetlenül. Illetve mégis.

Az Activision ugyanis megerősítette, hogy játék közben szabadon választhatunk majd a régi és új dallamok között, ráadásul az eredeti dalokat is jegyző egykori The Police-dobos, Stewart Copeland egy vadonatúj nótát is írt a játékhoz.

További érdekesség, hogy nem kizárt, hogy a korábban megerősített platformok listája előbb vagy utóbb kibővül. A játék hivatalos oldalán ugyanis a PlayStation 4 és az Xbox One mellett felbukkant a PC és a Nintendo Switch is. Egyelőre nem tudni, mi áll a váratlan húzás hátterében, de az Activision még nem adott ki semmilyen közleményt, csak csendben visszaállította az eredeti állapotot. Ha a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy elképesztő sikeréből indulunk ki, nem csodálkoznánk, ha Spyro is meghódítana minden platformot.

1.
1.
DarkLord
Sly Cooper lehetne a következő 1 lemezen kiadnák az összes részét ps4-re imádnám. Bár azzal az a "baj", hogy az első része mai szemmel is még szép, tehát látványban nem sokat tudnának hozzatenni csak feldobnák kicsit a minőséget élesebb texturákkal meg full hd meg fszom... nekem az volt az örök kedvenc azonnal megvenném meg gondolom még jó soakn :) Ez a játék viszont nem az én világom , mármint a Spyro
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...