Yakuza Kiwami 2 - a tiltott románc

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 27.
  • Videó
Link másolása
Az augusztus végén érkező Yakuza Kiwami 2-ben visszatér a sorozat egyik közkedvelt női karaktere. Kaoru Sayama. Az oszakai rendőrség tehetséges nyomozónőjét hősünk, Kiryu már közelről ismeri. Értitek, ugye?

Kaoru Sayama egy rendkívül közkedvelt karakter, aki már visszatérő vendég a sorozatban. Erős, ugyanakkor sebezhető jellem, és közeli kapcsolatban áll hősünkkel, Kazuma Kiryuval. Erről szól a legújabb trailer.

A Dragon Engine-re átültetett Yakuza Kiwami 2 augusztus 28-án érkezik kizárólag PlayStation 4-re. A demót próbáltátok már?

6.
6.
NathanDrake
Én beszereztem az eddigi részeket amik kijöttek ps4re meg most a Kiwami 2 fogom augusztusban és szépen elkezdem sorjában mert nekem sajna kimaradtak. Láttam pár gameplayt egy-egy részből és kicsit idegesít hogy, minden egyes küzdelem után jön egy hosszú bejátszás. Pl: 6.részben baromi hosszú volt miután a csávó kiverte Kiriju kezéből a Whiskys poharat majd a sikátorba el kellett verni.
5.
5.
godach
Mi is előrendeltük, nagyon kíváncsi vagyok rá. A második rész óta követem a sorozatot, de nem jutottam odáig hogy kipróbáljam. Én is várom a megjelenést.
4.
4.
kamgecam
#2: Nem fogod megbánni, pécén ráadásul szebb is bár nem a grafikája miatt jó játék. Szívessen olvasnék róla egy minőségi tesztet amikhez hozzászoktunk tőled.
3.
3.
FrankBlack
#2: Ja, természetesen az első kommentre reagáltam.
2.
2.
FrankBlack
Nagyon bízom benne, hogy tényleg az lesz. Pc-re előrendeltem. Jövő héten, pont a szülinapomon jelenik meg.

1.
1.
kamgecam
Yakuza 0 a legjobb a sorozatban most pottom 5000ft körül van PS Hits-en. Érdemes beszerezni, rohadt élvezetes játék. Teljes árát is simán megérné.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...