Hellblade: Senua’s Sacrifice - elrajtolt a VR-verzió

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ninja Theory zseniális alkotása a megjelenésekor váratlan sikerként robbant be a köztudatba, és a fejlesztők azóta is mindent megtesznek, hogy fenntartsák az érdeklődést a cím körül. Most például VR-átiratot kapott a játék.

Mint ahogyan arról már korábban írtunk, a mai napon VR-frissítés érkezett a Hellblade: Senua’s Sacrifice PC-s verziójához, melyet Steamen és GOG-on lehet elérni. A játék jelenleg az Oculus Rift és a HTC Vive VR-készülékekkel kompatibilis - sajnos a PlayStation VR-on egyelőre kimarad a lehetőség.

Az igazán jó hír pedig az, hogy minden olyan játékos, aki korábban megvette már a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ot Steamen vagy GOG-on, teljesen ingyen érheti el hozzá a VR-frissítést, ami igencsak vonzó ajánlat például a Bethesda VR-átirataihoz képest, amiket relatíve magas áron kínálnak a készítők.

A megjelenés mellé pedig egy vadonatúj 360°-os 3D-trailer is érkezett a Hellblade: Senua’s Sacrifice - VR Editionhöz, melyet akár 8K-s felbontásban is élvezhetünk 60 fps mellett – már, ha bírja a gépünk.

2.
2.
Effecta
A PS Vr verzió hiányáért kár.
1.
1.
crytek
Már a bundles rajtolhatna :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...