GC 2018: Bee Simulator - játssz méhecskeként!

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 4.
  • Bejelentés
A Varsav Games Studio idén érkező játéka pont azt kínálja, amit a cím is sugall. Bizony, egy szorgalmas méhet irányítunk benne, miközben virágport gyűjtünk a New York-i Central Parkban és feljebb lépünk a kaptár hierarchiájában.

Amikor a napfény első sugarai felbukkannak a horizont felett, a kaptár lassan ébredezni kezd. A hierarchia és a kiosztott szerepek létfontosságúak az egész raj életében. Miután ellenőrizted szárnyaidat, megkapod a királynő parancsait és küldetésre indulsz.

Kemény munkanap vár rád: élelmet gyűjtesz a kaptár számára, köztük polleneket vagy a Central Parkban piknikezők süteményeinek darabkáit. Szembenézhetsz az ellenségeiddel, a rivális méhekkel, de segíthetsz is bajba jutott fajtádon, sőt még táncolhatsz is.

A Varsav Game Studios atyja, Łukasz Rosiński éppen a saját lányának olvasott a méhekről, amikor a Bee Simulator ötlete felmerült benne. A világot egy apró rovar szemszögéből látjuk, a nyitott terepen ezernyi a tennivaló, ami a legfiatalabb játékosokat is lekötheti.

Repülési versenyen vehetünk részt, ritka növényeket és virágport szerezhetünk, ám az egyjátékos kampányban a cél az, hogy megvédjük kaptárunkat az emberektől. Az osztott képernyős mód kiváló móka lehet a családnak, illetve az Exploration módban kötetlenül fedezhetjük fel a vidéket.

A Bee Simulator erőszak nélkül is remek szórakozásnak ígérkezik. A játék az idei Gamescomon mutatkozik be a nagyközönség előtt. A megjelenés még idén esedékes PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen.

15.
markoci555
Nem tudok sokat a méhekről, de mi az hogy feljebb lépsz a ranglétrán? Nem az van hogy már kiosztott szerepre születnek?
14.
B-Shaggy
Szerintem ha kicsit kreatívabb nevet választanak, akkor kevesebben emelnék a szemöldöküket a játékra, vagy hasonlítgatnák a Goat Simulatorhoz. Ez kis munkával egy minőségi casual játék is lehet.
13.
Oldman
Yanez! 10 #
:)
Mèg jò hogy nem a golòbisodat harapta meg, mert a doki egyből egy heveny heresèrvre gyanakodott volna làtatlanban. Csajsziknak a "mellyehusukat" kòstolhatnà meg egy bogàrka, nem biztos, hogy borogatnàm őket, inkàbb mèzzel kenyegetnèm'.
Darksider84!
Egyik ismerősöm az allergiàs gyerekèt egy parlagfüves rèszre vitte mert allergiàs volt rà. Kissè veszèlyes megoldàs, de azòta rendben van a sràc, mostanra megszűntek az allergiàs tünetei.
Ez olyan megoldàs, mint a vèdőoltàsok, mikor is legyengìtett ugyanolyan vìrusokat juttatnak a szervezetbe, mint amire nem akarjàk hogy a kèsőbbiekben megbetegìtse.
A pszichològiai vetület is pontosan ilyen, ahogy te is megjegyezted.
12.
crytek
Így kell igényes cuccokat csinálni... Hányan probálkoztak és kb minden hányadék lett. Ez meg még epic is ahogy kinéz.Várjuk
11.
delphijos
#10: Tarts otthon lódarazsat. Ha lappadna, dugd be nekik....
10.
Yanez
#8: Nekem nemrég a "kolbászomat" csípte meg egy lódarázs. Háromszorosára dagadt a hurkája!!! Voltam vele orvosnál, kérdeztem tőle mit csináljak, hogy így maradjon.
9.
Darksiders84
#7: Igen ez az.ez volt.
Oldman most hogy így mondod volt egyszer motorozás közben nem lassan haladva csípet meg a nyakamon valami darázs féle alig bírtam megállni a hirtelen történt erős fájdalomtól majdnem eldobtam a motort de szerencsére nem lett gond csak napokig bevolt dagadva az ütőér. A játékra biztos ránézek majd.
8.
Oldman
Jòpofa!
Èn azon szemèlyeknek bàtran ajànlanàm kipròbàlàsra, akiket màr legalàbb egyszer torkon csìpett egy hasonlò jòszàg, mondjuk lòdaràzs formàjàban. Mielőtt azt ìrnàtok nekem, hogy egy szadista àllatka vagyok megjegyeznèm: kutyaharapàst szőrèvel! :)
7.
kastorhun
#4: Erre gondolsz?
https://www.youtube.com/watch?v=TxjHVY_U9c0
5.
Yanez
Ez már most jobban tetszik, mint a hasonló játékok, pl Goat simulator, I am bread.
4.
Darksiders84
#1: Volt már hasonló N64-re de a címére nem emlékszem és eléggé korlátozva voltak a terek ez viszont igéretesnek tűnik.
3.
Slik
legalabb ezen latni, hogy nem 2 het alatt dobtak ossze par hulyenek aki kepes volt megvenni
egesz igenyes igy elsore
2.
n_csacsi
Nem tartoznak túlságosan a kedvenc rovarjaim közé, de ezt muszáj lesz kipróbálnom :D
1.
odinx
Basszus, miket ki nem találnak. XD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...