Van rá esély, hogy PC-re is befut az NHL 19

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 6.
  • Pletyka
Link másolása
Bő tíz éve várnak a PC-sek arra, hogy az EA Sports jégkorongjátéka visszatérjen az ő platformjukra. Egy fejlesztői interjú szerint akár az NHL 19 is számítógépekre költözhet, "ha van rá igény". És miért ne lenne?

Már egy évtizede várunk egy valamirevaló jégkorong-szimulátorra PC-n, miután az EA Sports NHL-sorozata legutoljára 2008-ban tette tiszteletét számítógépeken. Ám a NHL 19 kreatív direktora, William Ho egy roppant biztató nyilatkozatot tett a minap.

A Shacknews viccesen rákérdezett Hónál, hogy mikorra várható PC-n az NHL 19. A szakember mosolyogva annyit válaszolt, hogy "Meglátjuk! Nagy PC-gamerek vagyunk, így lehet belőle valami. Ha van rá elég kereslet, akkor biztosan tehetünk valamit."

Aki nem tudná, a Madden NFL 19 idén PC-re is ki fog jönni, és reméljük, hogy nem ez lesz az egyetlen sportjáték az EA Sportstól, amely új platformot hódít meg, vagy visszatér oda - kinek hogy tetszik. Szóval tessék szépen rágni a kiadó fülét, hogy elkészítse a PC-s portot!

Az NHL 19 szeptember 14-én érkezik egyelőre PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
B-Shaggy
#2: Az NHL egy cirkusz, mindenki döntse el magában, hogy ez jót vagy rosszat jelent. Nekünk nem igazán jelent sokat, mivel nem valamelyik amerikai megyében lakunk, ahol szurkolhatunk a kedvenc csapatunknak, a parkolóban grillezve, és a fejünket fogva az izgalomtól valahányszor két ember összebunyózik. Hasonló az NBA is számomra, sokkal több pontot is szerezhetnének a játékosok, csak ott akkora pénzt hoznak a sportok azzal, hogy szórakoztató a játékstílus, hogy az jobban megéri, mint egy "tryhard" egyoldalú játék.
Én játékból is pont ezért szeretem ezt a kettőt. Fifában oké hogy ott a cselezgetés meg a taktikázgatás is évről évre kiforrottabb, de a lényeg mindig ugyanaz marad, passzolj előre és ha van lehetőséged, lődd rá. NBA meg NHL játékokban meg ha normális ellenfeled van, akkor egyáltalán nem idegeskedsz azon, hogy 2-3 góllal vagy 20-30 ponttal kikapsz, ha egyszer sikerül egy félpályás gól előtti szabálytalanságból megnyerned egy bunyót vagy egy hárompontos vonal mögül dobott Alley-oopot behúznod.
2.
2.
DarkLord
Én az NHL-lel , mindig úgy voltam, hogy soha életben nem néztem jégkorongot nem is érdekel viszont gyerekkorom óta szeretem nyüstölni a játékot, mert van egy hangulata az egésznek. (NFL-t nem is nézem nem is játszom, fociban baromi jó voltam csatárként nagy gólvágó voltam, de a foci nem érdekel meg a játék is egyszer egyszer 1-1 meccs erejéig a kosár viszont minden szinten élőben , gépen tv-ben :D).
1.
1.
crytek
Nem értem miért hagyták anno abba a pc-s megjelenést.... Amig volt steamspy jól lehetett látni hogy a másik cégek sport játékai kosár (NBA2K) pankráció (WWE) roppant kevés számban fogy pc-re ennek ellenére minden évbe kitolták őket...

Csaknem rájött az EA ,hogy a ma már filléres átiratokat lazán bevétellé lehet tenni..... Ehhez nekik 10 év kellett bravó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...