GC 2018: FIFA 19 - nem változik sokat a karriermód

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Az EA Sports eddig többnyire a BL-licencet, valamint a Kick Off, a The Journey és az Ultimate Team játékmódok újdonságait emelte ki a FIFA 19 kapcsán, és úgy tűnik, nem véletlenül. A karriermód például alig változik majd.

Az Ultimate Team az EA aranytojást tojó tyúkja, így nyilván kiemelt figyelem övezi, de ahogy arról korábban beszámoltunk, meglepően sok változást hoz magával a Kick Off mód, valamint a The Journey is új évadot kap: a befejezés három játszható karakter, Alex Hunter, Kim Hunter és Danny Williams körül forog majd, ez utóbbinak szentelték a készítők a FIFA 19 gamescomos trailerét is.

A Career és a Pro Clubs módot azonban már nem emlegették ennyire sűrűn az EA marketingesei, és mint kiderült, nem véletlenül. A kiadó illetékese lényegében megerősítette a GameSpotnak, hogy ezúttal egyik játékmód sem kap nagyobb változtatásokat, majd sietve hozzátette, hogy folyamatosan figyelnek a rajongóikra, és próbálják felmérni, hogy min lehetne még javítani a jövőben.

Ez van. A karriermód rajongói talán jobb helyzetben vannak, hiszen itt számíthatunk kisebb újdonságokra (ide is integrálják a BL-t, megkapjuk az Ultimate nehézségi szintet és új öltözőbéli átvezetők várhatóak), a Pro Clubsra viszont még ennyi változtatás sem vár a készítők szerint.

A FIFA 19 szeptember 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

27.
27.
Takacs014
A legszélesebb kapcsolódási beállításoknál is ez volt nálam.

Na majd jövő héten megpróbálom.
26.
26.
Cambi
#25: Nem állítasz be különböző szűrőket esetleg? Bár én Myclubban pl. csak network 5-ös szintűek ellen szeretek játszani, hogy ne legyen lag, szóval még úgy is talál ellenfelet fél percen belül mondjuk. Persze nem FIFA, hogy 1 sec alatt összekapcsoljon valakivel ez tény.
25.
25.
Takacs014
#23: Akkor valóban nálam van probléma csak kérdéses, hogy mi?!

#24: mint írtam online egyik/másik csapat javára billen a downgrade vagy épp a team upolása de kb évek óta. Fórum ezzel van/volt tele, maga a fifa fájlok között is találtak rá nem egyszer bizonyítékot. Nem találkoztál még ezzel akár játék akár írásos formában?
24.
24.
Yanez
#20: Csalás? Miért, online hogyan tud csalni az ellenfelem?
23.
23.
Cambi
#20: Valami akkor nagyon nem jó nálad, mert még coop módban is másodperceken belül talál ellenfeleket. 2-3 ezer ember mindig benn van azért a játékban.
20.
20.
Takacs014
#12: Nekem nagyon ritkán talál ellenfelet bármilyen online módról legyen szó, netem jó, tűzfal átengedi szóval nem a levegőbe írom.. Hozzáteszem a platform PC!

#19: Ha neked a csalás jelenti a változatosságot... :) Sajnos nem a tudásbeli különbségetek döntenek sok esetben hanem a játék kénye kedve szerint alakul néhány meccs.
12.
12.
Soma8811
#11: Mire alapozod, hogy nincs kivel játszani a pes-be online modba? Közel 1000 meccset toltam le online divison, msyclub és coop modban együtt véve. Nekem mindig talált ellenfelet, máskor is olvastam ezt a f@szságot de nem értem ezt a kijelentést. Talán az a baj, hogy nem 3 másodpercen belül talál ellenfelet???
11.
11.
Takacs014
A FUT évek óta csal online meccs közben, nerfeli a csapatokat vagy épp felhúzza a statokat. Középkezdés után sokszor lehetetlen elvenni a labdát és gól születik belőle. A 90. perc után még 20 percnyi játék megy és sokszor olyankor kap gólt az ember bármennyire is parkolja a buszt... a csapat sorsolásokról nem is beszélve.. 80as csapatot bead 86 rating team ellen.. szánalmas évek óta de hát ha online akar játszani akkor kénytelen mert coopba többnyire nem talál ellenfelet. Vagy megy az ember PESezni de ott még a 2018as részben is kb lehetetlen online játszani mert nincs kivel!
10.
10.
Beniciodeltoro
#4: Miért nem kezd ezzel a robotmozgással valamit az EA ?
Mint ha Tripiokkal focizna az ember, amikor meg összeütköznek egymás hegyén hátán vannak egy kupacban, annyira szánalmas már.
Animációk ugyanazok, cserénél is már évek óta.
A lelátón a közönséget is mindig belehetne vágni amikor nem megy a játék, de ezek mint ha egész évben csak passziánzoztak volna, és semmi meló.
Nem érdekel Hunter karrierje, saját karriert végig vittem volna saját kreált karakterrel, nem ezzel a Hunterrel, ebbe öltek volna energiát.
8.
8.
Unknown
Nembaj megspórolnak nekem pár eurót. Esetleg mad EA Accesben kipróbálom.
7.
7.
pkflavio
Az egész játék a FUT-ra épül, azzal tudják magukat megszedni...
5.
5.
PaprikaJancsi
Nemrég raktak bele plusz funkciókat, pl. Meccsek közötti training, jobb pénz menedzselés, és kisebb csiszolgatások. Hogy őszinte legyek nem nagyon jut eszembe funkció ami hiányzik belőle, már az is nagy plusz, hogy nyomhatunk EL és BL meccseket
4.
4.
Yanez
#3: Minden nap Fifázok. Amit írsz annak mind az ellenkezőjét tapasztalom. Néha viszont messziről is lehet gólt lőni, de azt hiszem ez normális. Nem vitatom, hogy a PES realisztikusabb fociszimulátor, de a fifa árkádosabb, pörgősebb játékmenete sem unalmas. Mind a kettő szórakoztató a maga módján. A FUT szekció viszont überelhetetlen!!!
3.
3.
Beniciodeltoro
Megnéz az ember egy gameplay meccset a Fifából és az összeset látta, ugyan az a meccs mindegyik csak a csapatok másak, unalmas 2 meccs után.
A kapusoknak bárhonnan tudsz gólt rúgni, legalább azok védenének úgy mint a PES-ben, de semmi ,
Fifa 25 is pont ilyen lesz, csak leszek benne zombik.
1.
1.
zoli12i
Az egyetlen játék mód amit játszók a fifában és ami miatt játszók egyáltalán a játékkal. Nagyon el van hanyagolva játék ezen része. Lusták...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...