Star Wars: The Best of PC - A legjobbak egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy jó ideig biztosan nem lesz PC-re új Star Wars-játék, így a fanatikusok szomját enyhítheti majd valamelyest a hamarosan boltokba kerülő gyűjtemény.
Egy jó ideig biztosan nem lesz PC-re új Star Wars-játék, így a fanatikusok szomját enyhítheti majd valamelyest a hamarosan boltokba kerülő gyűjtemény.



Mint az a csomag címéről is kiderülhetett, a gyűjtemény a PC-re megjelent legjobb Star Wars-játékokat fogja tartalmazni egy csomagban. Ily módon helyet kapott a pakkban a Battlefield 1942 mintájára fejlesztett Star Wars: Battlefront, az első valamire való Star Wars-stratégia, az Empire at War és a Star Wars: Republic Commando is, melyben fénykardos lovagok helyett a klónok egy speciálisan kiképzett egységét irányíthattuk. Lesz itt még Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast sok-sok akcióval, Star Wars: Knights of the Old Republic elképesztő szerepjátszással és egy 14-napos Star Wars: Galaxies-próbaidőkártya is, mellyel két hétig nyúzhatjuk az egyetlen Star Wars-MMORPG-t. Gondolom, nem kell részleteznem, hogy a még novemberben megjelenő csomag mindegyik címe kötelező darab...
14.
14.
Carbon
skyppyke mielott mondanal vmit nezd meg miaz....nem vetted eszre h az RPG elott meg van 3 betu ami nem azert kerult oda hogy jobban nezzen ki v hasonlo hanem azert mert kulombseg van az RPG es az MMORPG kozt...amugy meg mar ram ferne egy KoTOR III...az elso kettonek is nagy sikere volt nem ertem miert nem csinalnak egy harmadik reszt is...
13.
13.
wasaby44
12.
12.
fojesz
Skippyke: ne nevettesd ki magadat, kérlek...
11.
11.
FNorberto
MMORPG=massive online multiplayer csakis online!
10.
10.
Mast3rmind
Én biztos megveszem :) Passzolni fog a C&C First Decade-es dobozom mellé :D
9.
9.
Domasi
nekem meg van mindegyik, de nem rossz ötlet ez a Star wars gyűjtemény.

[kár hogy nem rakják bele a Jedi Knight 3-mat:-(
8.
8.
Alhun
Igen, a Jedi Knight feelinget nem tudja semmi más visszaadni. Ennek a gyűjteménynek is szerintem legjobb darabja :). Nekem is megérné beruháznom egyre, ha már benne van a Republic Commando, a SW: Battlefront, meg a KOTOR, ugyanis ezek még hiányoznak a gyűjteményemből
7.
7.
Micro Face
Kár hogy nincs benne a Battlefront 2. :( De megéri egy maraton Star Wars-ozás. :)
6.
6.
General Thomas
Republic Commando, KOTOR, megéri megvenni annak aki még nem ismeri, nagyon jó :DD
5.
5.
Halfer
8k kint? Bőven megéri, elgondolkozom rajta, főleg a Republic Commando miatt. Na jó, többieket sem felejteném ki, csak épp mindegyikkel játszottam, de a gyűjtemény az akkor is gyűjtemény!
4.
4.
Jedi1007
Szerintem ez hujeség esetleg annak megéri akinek még nincs meg egyiksem nekem améknek a demója tetszett az meg is van és hogyhogy nincs benne a LEGO Star Wars 1-2 legalább 2 mert az lucas artsos de az 1 nem.
3.
3.
fojesz
Nem tudom mennyiben fog változni itthon az ár, kint ez a csomag 40 dollár lesz. Ez NYOLCEZER forint. A hülyének is megéri... :)
2.
2.
pstomi
engem ez nem érdekel. lustal ucasarts csak ennyt tuzdnak összeraknak 5 játékot és kiirni egy dvd-re nagy cucc megvannak ezek külön külön is ezt tuti nem fogom megvenni.

Inkább csinálnák már a Jedy knight 4-et vagy a sw battlefront 3-at.
1.
1.
lewton6
pfúúú, nem rossz válogatás! lehet beruházunk 1re :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...