Xbox One-ra költözik az Amnesia

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Amnesia: The Dark Descent újra életet lehelt a túlélőhorror-játékok piacába, melynek hatását még a mai napig is érezni lehet. Most pedig a második részével kiegészülve ellátogat Xbox One-ra is.

Az eredeti Amnesia története 1839-ben játszódott, melyben egy éppen csak magához tért fiatalembert irányítva kellett rájönnünk, hogy miért nem emlékszünk semmire. Ahogy szépen lassan megtettük első lépéseinket, kiderült, hogy a rémisztő kísérleteknek helyszínt adó kastélyban olyan borzadalmak vadásznak ránk, melyek ellen az egyetlen esély a túlélésre a menekülés.

A játék három évvel később kapta meg folytatását az Amnesia: A Machine for Pigs képében, mely az azonos univerzumban hasonlóan rémisztő élményeket kínált a bátor játékosok számára. A két játék, illetve az első részhez tartozó Justine DLC 2016 óta már elérhető PlayStation 4-en The Amnesia Collection címmel, mely a Frictional Games bejelentése szerint Microsoft konzoljára is meg fog jelenni.

Ráadásul nem is olyan sok idő múlva! A rajtra ugyanis még ezen a héten, egészen pontosan augusztus 31-én számíthatunk Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...