Tomb Raider - az előző részek tartalmából...

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 7.
  • Videó
Csupán egy hetet kell már csak várnunk a Shadow of the Tomb Raider megjelenéséig, így nem árt felfrissíteni az emlékezetünket az előző két rész történéseiről. A Square legújabb videója pontosan erre szolgál.

Szinte már a kanyarban van a rebootolt Tomb Raider-széria harmadik epizódja. Lara sok kalandon esett át az utóbbi néhány évben, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit megmozgassuk az emlékezetünket. A Square Enix fellőtt YouTube-ra egy tizenkét perces videót, amit bátran ajánlunk bárkinek, akik fel szeretnének készülni a szűk egy hét múlva érkező Shadow of the Tomb Raiderre. Lássuk tehát az összefoglalót:

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én startol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

14.
NemecsekErno
#13: Az nem baj, ha valakinek tetszik a játék. Nekem is, hiszen végignyomtam eddig az összes részt, még ha az elmúlt 2 szerintem nem is volt jelentős
.
A baj akkor van, amikor valakin klinikai szinten elhatalmasodik az elmebaj, és minden olyan hozzászólást, ami nem egyezik rajongói véleményével leugat.
Azt igenis segiteni kell jószándékú szakértőhöz való ajánlással.

Amúgy nekem sem áll fel Lara-la (főleg nem az elmúlt kettő rész tini, még fejletlen gyereklány alkatára), de lehet ezért megint kapni fogok a fejemre.
13.
Mike19871016
#11: Attól még, mert valakinek esetleg tetszhet egy adott dolog, nem biztos, hogy "Feláll" neki. Olvasva az első kommentedet, hogy miért is szar a 2. rész(vagy az első is?) valahogy pl nekem meg az Underworld nem maradt meg, mivel az már "85. része" volt az első Lara Croft érának. Én most kezdtem el a 2. részt, és pl eddig tetszik nekem, megyek máris elszégyellem magam.

U.I.: Igen igen feláll blabla....ja nem..
11.
frankdelgado
#10: Abban a szerencsés helyzetben vagyunk h a virtuàlis Laràra is delàl, szegény gyereknek meg problémai vannak. Ez lehet a gond...
10.
Mike19871016
#9: Hmm..mondja egy olyan, akinek szintúgy kitalált karakter a profilneve és képe...ühüm...lehet Te is csak kitalált vagy akkor? :O
8.
logic5
#3: Azaz... Nézd csak meg a profilképem :D
3.
Firsttime
#1: Mindig mosolyt csal az arcomra mikor valaki fullba nyomja a kretétnt...
1.
NemecsekErno
Most végignézve a videót villannak be olyan részek, amiket már régen elfejetettem, annyira jelentéktelenre sikerült a legutóbbi 2 rész.
Jobban emlékszem pl. az Underworld jeleneteire, mint ezekből bármelyikre...

Ez a dühitő leginkább a Square Enix bénázásában, hogy elcseszik az egész frencsájzt a gyenge sztorival, a bénázó Larával, stb. A legutolsó rész meg még unalmas is lett.

Aki az orromban akar turkálni ezek után szóljon; küldök képet magánban, hogy mi rejtőzik benne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...