Tomb Raider - az előző részek tartalmából...

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Csupán egy hetet kell már csak várnunk a Shadow of the Tomb Raider megjelenéséig, így nem árt felfrissíteni az emlékezetünket az előző két rész történéseiről. A Square legújabb videója pontosan erre szolgál.

Szinte már a kanyarban van a rebootolt Tomb Raider-széria harmadik epizódja. Lara sok kalandon esett át az utóbbi néhány évben, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit megmozgassuk az emlékezetünket. A Square Enix fellőtt YouTube-ra egy tizenkét perces videót, amit bátran ajánlunk bárkinek, akik fel szeretnének készülni a szűk egy hét múlva érkező Shadow of the Tomb Raiderre. Lássuk tehát az összefoglalót:

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én startol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

13.
13.
Mike19871016
#11: Attól még, mert valakinek esetleg tetszhet egy adott dolog, nem biztos, hogy "Feláll" neki. Olvasva az első kommentedet, hogy miért is szar a 2. rész(vagy az első is?) valahogy pl nekem meg az Underworld nem maradt meg, mivel az már "85. része" volt az első Lara Croft érának. Én most kezdtem el a 2. részt, és pl eddig tetszik nekem, megyek máris elszégyellem magam.

U.I.: Igen igen feláll blabla....ja nem..
11.
11.
frankdelgado
#10: Abban a szerencsés helyzetben vagyunk h a virtuàlis Laràra is delàl, szegény gyereknek meg problémai vannak. Ez lehet a gond...
8.
8.
logic5
#3: Azaz... Nézd csak meg a profilképem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...