Íme, a World of Warcraft-játékunk nyertesei!

  • Írta: fojesz
  • 2018. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
Véget ért a Gamekapocs és a Magnew Games közös nyereményjátéka, amely révén három olvasónk egy-egy World of Warcraft: Battle for Azeroth - Standard Editionnel, egy pedig egy Collector's Editionnel lett gazdagabb.

A hét elején indult játékban három kérdésre kellett jól válaszolnotok, hogy esélyetek legyen megnyerni a World of Warcraft: Battle for Azeroth egyik példányát.

A játék éjfélkor lezárult, mi sorsoltunk, a nyertesek listája pedig a következőképpen alakult. Egy-egy standard kiadással lett gazdagabb:

Chaosvex
Sznfctm
tomee

A gyűjtői kiadás nyertese, pedig nem más, mint...

audio_assassin

Köszönjük a részvételt mindenkinek, a nyerteseknek pedig gratulálunk! Őket már e-mailben is értesítettük, a játékszabályzatnak megfelelően egy hetük van reagálni, utána a nyereményük a tartaléknyertesekre száll.

26.
26.
Extol
#24: Jah azt lehet bekapcsolni Orgrmmarban? Láttam, de nem tudtam micsoda, akkor én is élesítem ezt, hátha jobb lesz
25.
25.
Extol
#23: Tényleg? nem is tudtam, érdekes!
24.
24.
grawee
#18: magam még nem találkoztam pvpoff-os emberrel zandalarban és kul tirasban sem.
Még low lvl-en is mindenki pvpon-ban van azért a +3 talentélrt és +10% xp-ért :D
23.
23.
grawee
#7: ja, végül is a csak a realm ~85% Horde ragnán :D
19.
19.
Extol
Eddig aki nem akart PvPzni az keresett egy sima normál szervert, és elbohóckodott ott, nem verték le kis szinten nem campelték, stb. Minek kellett elrontani a mókát... Elveszett a lényege, a harc. Annyi egyéb megoldás lett volna, be lelhetett volna vezetni pl kis szintű karaktereknek ájulást, és akkor nem kellett volna visszarohangálniuk a hulláért, hanem pl fél perc u tán eldönthették volna hogy felkelnek-e a földről vagy sem. Vagy valami hasonló. Lehet hogy így már nem köt le ismét évekre.
18.
18.
Extol
8 éve hagytam abba a WoW-ot most hogy ismét rajta vagyok eléggé pofára estem hogy kivették a World PvP-t. Most akkor minek ez a nagy Battle For Azeroth lendület, Horda VS Alli ezerrel holott senki se használja a PvP módot, elég unalmas lett az élet... Érthetetlen ez a döntés
16.
16.
Fata Morgana
#12: Nem emlékszem én sem, hogy valamikor és valahol nyertem volna valamit.
Amit írtam mindennemű hátsó szándék nélkül, történt természetesen Őszintén GRATULA a nyereményedhez.
Mondandóm lényege az lett volna, hogy lehet az oldalnak akár 2.000 000 tagja viszont aktív kommentelők hiányában hamar becsukhatnák a boltot.
Egyszer-egyszer lehetne olyan játékot, is indítani amit az aktív tagok között rendeznek meg én még egy AAA-s játékot is felajánlanék nyereménynek.:)

Bocs ha félreérthető voltam, PEACE!
14.
14.
Extol
#9: Hogy lenne feltétele, csak poénkodtam, és gratulálunk.

Mivel a nyerteseknek még külön be kell fizetni a havidíjat tényleg kétséges hogy valóban használni fogják-e a programot, nekem a verseny előtt 2 nappal már megérkezett a megrendelésem, szóval nekem nem kellett
13.
13.
Sznfctm
Jó, ha többet kommentelnék, nem Nemecsek "válasz erre" gombjával írtam volna az egész hsz-t. Nem neki köszönöm, hanem a többieknek. :)
11.
11.
Fata Morgana
#8: Valahol igaza van, nem az inaktív tagoktól "működik" az oldal a cikkeket regelés nélkül is lehet olvasni.
10.
10.
toriell
Remelem megy tovább a tartalék nyerteseket :DDDD
9.
9.
toriell
Nem feltétele ! Csak szerintem ezzel arra akart ki térni , hogy lehet olyanok nyerték meg , akiknek lehet hogy fingjuk nincs az egészről vagy magasról le szarjak egyébként az egészet csak ugy..:D plusz lehet hogy ő aktívan wowozik, es ilyenkor ki akad az ember .. Feltètelezesek , en is vártam a hátha nyerek egyszer az életbe de hat nem na ..:D Midnenestre GG mindenkinek .
7.
7.
Extol
Feltételnek kellett volna lennie a ragnarosi Hordához való csatlakozásnak! Viszlát odabent
5.
5.
t0mchee
egy pillanara azt hittem én vagyok az x"D

Gratula mindenkinek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...