Íme, a World of Warcraft-játékunk nyertesei!

  • Írta: fojesz
  • 2018. szeptember 8.
  • Hír
Véget ért a Gamekapocs és a Magnew Games közös nyereményjátéka, amely révén három olvasónk egy-egy World of Warcraft: Battle for Azeroth - Standard Editionnel, egy pedig egy Collector's Editionnel lett gazdagabb.

A hét elején indult játékban három kérdésre kellett jól válaszolnotok, hogy esélyetek legyen megnyerni a World of Warcraft: Battle for Azeroth egyik példányát.

A játék éjfélkor lezárult, mi sorsoltunk, a nyertesek listája pedig a következőképpen alakult. Egy-egy standard kiadással lett gazdagabb:

Chaosvex
Sznfctm
tomee

A gyűjtői kiadás nyertese, pedig nem más, mint...

audio_assassin

Köszönjük a részvételt mindenkinek, a nyerteseknek pedig gratulálunk! Őket már e-mailben is értesítettük, a játékszabályzatnak megfelelően egy hetük van reagálni, utána a nyereményük a tartaléknyertesekre száll.

26.
Extol
#24: Jah azt lehet bekapcsolni Orgrmmarban? Láttam, de nem tudtam micsoda, akkor én is élesítem ezt, hátha jobb lesz
25.
Extol
#23: Tényleg? nem is tudtam, érdekes!
24.
grawee
#18: magam még nem találkoztam pvpoff-os emberrel zandalarban és kul tirasban sem.
Még low lvl-en is mindenki pvpon-ban van azért a +3 talentélrt és +10% xp-ért :D
23.
grawee
#7: ja, végül is a csak a realm ~85% Horde ragnán :D
22.
NemecsekErno
#21: Jééé, Sznfctm már 2x tünt fel ezen oldal hasábjain!
Csak igy tovább, remélem Chaosvex, tomee, illetve audio_assassin is elöbb-utóbb előfordul majd.
21.
Sznfctm
#17: Nyilván, ha a világot összeesküvések hajtják előre, ez az eset sem lehet kivétel. ;)

#12: Remélem, olvassák az illetékesek, bár valszeg nem könnyű egy ilyen játékhoz szabályokat kitalálni, de nem is lehetetlen! :)
20.
viktro
#19: Több temetőt tettek a területekre, így maximum fél percet kell sétálni. Mármint vanilla szinten. A többi terület, pl BC és WotLK szinten már nem ismerem.
19.
Extol
Eddig aki nem akart PvPzni az keresett egy sima normál szervert, és elbohóckodott ott, nem verték le kis szinten nem campelték, stb. Minek kellett elrontani a mókát... Elveszett a lényege, a harc. Annyi egyéb megoldás lett volna, be lelhetett volna vezetni pl kis szintű karaktereknek ájulást, és akkor nem kellett volna visszarohangálniuk a hulláért, hanem pl fél perc u tán eldönthették volna hogy felkelnek-e a földről vagy sem. Vagy valami hasonló. Lehet hogy így már nem köt le ismét évekre.
18.
Extol
8 éve hagytam abba a WoW-ot most hogy ismét rajta vagyok eléggé pofára estem hogy kivették a World PvP-t. Most akkor minek ez a nagy Battle For Azeroth lendület, Horda VS Alli ezerrel holott senki se használja a PvP módot, elég unalmas lett az élet... Érthetetlen ez a döntés
17.
NemecsekErno
#12: Nem értem, hogy miért kell ennyire görcsösen megmagyarázni hirtelen 4 tök ismeretlen tag nyereményét.
Ha nyertek, hát legyenek boldogok vele, az "irigység" már csak azért sem helytálló, mert nem neveztem be a nyereményre (már ha kellett volna), illetve a Warcraft-al a 2. rész óta nem játszottam, valamint vakon még lehetőségem sem lenne a WoW-al játszani.

Sok sikert kivánok, igy vakon is, csak a felolvasógép által tolmácsolt kommenteket hallgatva!

Magyarázkodni meg nincs miért, hiszen itt bárki nyerhet minden különösebb trükközés nélkűl, ez benne is van a játékszabályokban gondolom, amikez pedig mindenki böcsülettel tartja magát, mert ha nem akkor jön az ellenörző bizottság.
Ja tényleg, olyan van egyébként?
16.
Fata Morgana
#12: Nem emlékszem én sem, hogy valamikor és valahol nyertem volna valamit.
Amit írtam mindennemű hátsó szándék nélkül, történt természetesen Őszintén GRATULA a nyereményedhez.
Mondandóm lényege az lett volna, hogy lehet az oldalnak akár 2.000 000 tagja viszont aktív kommentelők hiányában hamar becsukhatnák a boltot.
Egyszer-egyszer lehetne olyan játékot, is indítani amit az aktív tagok között rendeznek meg én még egy AAA-s játékot is felajánlanék nyereménynek.:)

Bocs ha félreérthető voltam, PEACE!
15.
viktro
Én meg pont most agyaltam a visszatérésen, megvártam az eredményhirdetést, de így kicsit elhalasztom a megvételét.

Gratulálok a nyerteseknek! :)
14.
Extol
#9: Hogy lenne feltétele, csak poénkodtam, és gratulálunk.

Mivel a nyerteseknek még külön be kell fizetni a havidíjat tényleg kétséges hogy valóban használni fogják-e a programot, nekem a verseny előtt 2 nappal már megérkezett a megrendelésem, szóval nekem nem kellett
13.
Sznfctm
Jó, ha többet kommentelnék, nem Nemecsek "válasz erre" gombjával írtam volna az egész hsz-t. Nem neki köszönöm, hanem a többieknek. :)
12.
Sznfctm
#6: Köszi mindenkinek, igazán nagyon kedvesek vagytok, szuper látni, hogy a túlnyomó többség örül a másik örömének! :)

#11: Én pl rendszeresen járok ide és olvasok, nyilván ha nem akarnék WoWot nyerni, nem játszottam volna. Aki viszont aktívan WoWozik alapból, az úgyis megvette már, nem egy nyereményjátékra vár. (Amúgy meg marhára megdöbbentő érzés h "nebasz én nyertem?!?!" :D Nyilván nem ezért játszottam, csak nem emléxem h valaha is nyertem volna bármit, bár ettől nincs rá több jogom, mint bármely más résztvevőnek, obviously.)

Nemecsek csak annyit közölt, hogy nem látta, mely egy egyéni, szubjektív élmény leírása. Ez nem jelenti sem azt, hogy nem léteznek a nyertesek kommentjei, sem azt, hogy nem fordultak elő gyakran, sem pedig azt, hogy ettől ne lenne joga az embernek játszani, v akár nyerni is. Ő maga személy szerint nem látta, ennél sem többet, sem kevesebbet nem állított. Amennyiben látáskárosult (az extra pontok a hsz után erre engednek következtetni), szívből kívánok neki jobbulást, amennyiben pedig emellett/ezen felül a tipik ősmagyar fanyalgásban is szenved ("ha nekem nem jó, másnak se legyen az"), pláne remélem, hogy állapota a közeljövőben javulásnak indul.
Mondjuk itt a kommentek arra engednek következtetni, hogy ez a fajta hozzáállás (és/vagy a látáskárosodás) abszolút kisebbségben van, ami meglehetőst' szívderítő, társadalmi szempontból is.

Peace emberek, és köszi még1x! :)
11.
Fata Morgana
#8: Valahol igaza van, nem az inaktív tagoktól "működik" az oldal a cikkeket regelés nélkül is lehet olvasni.
10.
toriell
Remelem megy tovább a tartalék nyerteseket :DDDD
9.
toriell
Nem feltétele ! Csak szerintem ezzel arra akart ki térni , hogy lehet olyanok nyerték meg , akiknek lehet hogy fingjuk nincs az egészről vagy magasról le szarjak egyébként az egészet csak ugy..:D plusz lehet hogy ő aktívan wowozik, es ilyenkor ki akad az ember .. Feltètelezesek , en is vártam a hátha nyerek egyszer az életbe de hat nem na ..:D Midnenestre GG mindenkinek .
8.
turleysqt
7.
Extol
Feltételnek kellett volna lennie a ragnarosi Hordához való csatlakozásnak! Viszlát odabent
6.
NemecsekErno
Egyiket sem láttam sose hozzászólni a cikkekhez....
5.
t0mchee
egy pillanara azt hittem én vagyok az x"D

Gratula mindenkinek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...