Gears of War - Megérkezett a legújabb infóbomba

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 22.
  • Hír
Link másolása
Elképesztő a felhajtás az X360-ra most megjelent Gears of War körül, megjegyzem, nem oktalanul. A játék mestermunka, minden róla szóló hírre kíváncsiak vagyunk!
Elképesztő a felhajtás az X360-ra most megjelent Gears of War körül, megjegyzem, nem oktalanul. A játék mestermunka, minden egyes róla szóló hírre kíváncsiak vagyunk!



Túl az egy millión
A leggyorsabban fogyó X360-címmé vált az Epic új lövöldözőse, miután nem olyan régi megjelenése (nyugaton két hete, errefelé múlt hét óta kapható a Gears of War) után több, mint egy millió példányban kelt el világszerte a játék. Apró megjegyzés, hogy a Microsoft úgy kalkulált, hogy év vége felé sikerül majd átlépni e bűvös számot - nos, biztos nagyon szomorúak a megváltozott eredmények miatt. :)

Vegyél X360-at, s ajándékba kapod a Gears of Wart!
Ameddig a készlet tart, ajándékba kapják majd az X360 mellé a Gears of Wart azon európai vásárlók, akik péntektől (november 24-e) beruháznak majd a Microsoft újgenerációs gépébe. Egyelőre nem tudni, hogy efféle akció lesz-e Magyarországon - külföldön mindenesetre körülbelül 110 ezer forintba fog fájni egy ilyen csomag. (Megjegyzés: nálunk csak egy gép kerül 120 rongyba.)

Nem lesz PC-re?
Nemrégiben a PC Gamer hasábjain egy hosszú előzetes tűnt fel a később Windows Vistára megjelenő játékokról információkkal és dobozképekkel. A felhozatalban természetesen a Gears of War is szerepelt, így igencsak furcsálltuk a kollégák tájékozottságát, mikor a játék PC-s verziójának bejelentése még meg sem esett. Megkérdezve a Microsoftot, ők csupán ennyit válaszoltak: "Egyelőre nem kívánunk semmit bejelenteni a játékkal kapcsolatban, sem annak folytatásáról vagy átiratairól." Na most akkor mi a helyzet?

Gears of War 2 és 3?
Különféle utalásokból ugyan sejtettük, hogy folytatódik a Gears of War, azonban Jeff Bell egy meggondolatlanul kimondott mondatából már nem csupán egy második, hanem egy harmadik rész készültében is bízunk. Íme az a bizonyos mondat egy nemrégiben lezajlott eseményről: "Az utóbbi reklámok célja nem volt más, mint megismertetése Marcus Fenixnek, a Gears of War-trilógia főhősének." Milyen izgalmas! :)
6.
6.
Halfer
"Nem lesz PC-re?" Érthető, hogy nincs bejelentés. Amíg abban a tudatban vannak sokan, hogy csak konzolon lesz, képesek emiatt venni egyet. Részben meg is értem (ha van rá pénzük). De nem félek, egyszer én is el fogok jutni addig, hogy játszank vele (vagy ismerősnél vagy idővel(!) talán tulajdonomban lesz egy x360), ez egyszerűen kihagyhatatlan. Fejlesztőknek meg grat!(Y)
5.
5.
Necros
A hivatalos változat szerint egy grafikus véletlenül tette be a GOW dobozképét. Tehát csak a kép tartalmát "igazították helyre", a PC-s változatot nem cáfolták. :)
4.
4.
wasaby44
Elszólta magát, van ilyen :)

Én örülök neki, főleg a Vistas résznél penderedett a szám :)
3.
3.
heavenly sword
Eszméletlen game. Tényleg megérdemli a sikert!
2.
2.
FNorberto
Ez egyre jobb lesz!És a GoW-os 360-at említettem:D
1.
1.
machintos
gratula télneg állati game megérdmli a sikert!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...