Dark Souls Remastered - próbalehetőség Switchen

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 19.
  • Korai verzió
Link másolása
Ezen a hétvégén - napi négy órában - kipróbálhatjuk a Dark Souls Remasteredet Nintendo Switchen. Pontosabban egy hálózati tesztről van szó, az Undead Parish nevű helyszínnek ugorhatunk neki egyedül vagy multiban.

A Bandai Namco bejelentette, hogy napokon belül a Nintendo Switch-tulajok is kipróbálhatják a Dark Souls Remasteredet. Szeptember 21-23. között minden nap, egy négyórás intervallumban lesznek élesek a szerverek. Ezalatt az idő alatt az Undead Parish nevű helyszínen irthatjuk a szörnyeket single és multiplayerben.

Ezek szerint a fenti napokon, mindennap este 18 órától 22 óráig nyúzhatjuk a felújított Dark Soulst.

A készítők felhívták a figyelmet arra, hogy kapcsolódási problémák lehetnek, mivel egy hálózati tesztről van szó. Természetesen az előrehaladásunkat nem vihetjük át a teljes verzióba. A játék egyébként 1080p-ben fut dokkolt üzemmódban, míg handheld módban 720p mellett. A framerate 30 fps lesz, és egy szerveren maximum hat játékos lehet jelen.

A Dark Souls Remastered október 19-én érkezik Switchre. A PS4-es változatról írt tesztünket itt olvashatjátok.

2.
2.
Dresa
#1: Alapvetően single a játék, annyi csavarral h egymás játékát meg lehet szállni és így becsatlakozva borsot törni az orruk alá (vagy segíteni is akár)
1.
1.
Ez nem egy single játék? Hogy van ebben multi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...