Overwatch - visszatér a Halloween Terror

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 2.
  • Hír
Link másolása
A jövő héten veszi kezdetét a már szokásosnak mondható Halloween Terror event az Overwatchban. A pontos tartalom még nem ismert, de folytatódik a Junkenstein's Revenge sztorija. A Blizzard egy rövid teaserrel jelentkezett.

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Halloween Terror eseményt az Overwatchban. A Blizzard még nem árulta el a pontos részleteket, de az borítékolható, hogy folytatódik a Junkenstein's Revenge.

Ez lényegében egy PvE-mód, amelyben négy játékos küzd Dr. Junkenstein és talpnyalói ellen, hogy megmentsék a fiktív Adlersbrunn királyságát. Egy verset és egy rövid teasert már megosztott a Blizzard.

A halloweeni event során vadiúj legendary cuccokat nyithatunk meg, mindegyik 3 ezer kreditet kóstál - legalábbis az elmúlt két évben ez így volt. A készítők számos térképet díszítenek fel pókhálókkal és töklámpással Mindenszentek ünnepére.

Az idei Halloween Terror október 9-én indul és egészen október 31-ig tart. Pontos részletek hamarosan!

2.
2.
leviske
#1: A lootbox botrány óta elég nagy féket nyomtak a tartalom gyártásnak. Mindenesetre attól, hogy marad a Junkenstein event, még nem jelenti azt, hogy nem jön esetleg más is. Tavaly karácsonyra is jött a Yetis cucc komolyabb felhajtás nélkül.

Az "öregek" meg eleve le vannak tojva, mert túl sok cuccuk van meg. Kisebb eséllyel költenek plusz összegeket a játékra. Így is rég elmúlt az a láz a játék körül, amikor még százával vették eventek idején a lootboxokat az emberek.
1.
1.
Firsttime
Kajak tarkón tudnám csapni őket ezért a húzásért de komolyan. Nem elég hogy a summer eventben megint fosióbóll volt most megint ugyanaz lesz... Pedig pont az ilyen eventeknél lehetne kicsit feldobni a játékot az "öregeknek"...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...