Fallout 76 - rengeteg gameplay videó érkezett

  • Írta: szlav
  • 2018. október 8.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda eddig hétpecsétes titokként kezelte a Fallout 76 játékmenet-videóit, ma azonban végre átléptük az embargó dátumát. Lássuk tehát élesben, hogy mi a helyzet Nyugat-Virginiában!

A Bethesda múlt héten egy zártajtós rendezvény keretein belül ráeresztette a külföldi gamersajtót a Fallout 76-ra. Erről természetesen jó adag videóanyag is készült, amelyeket most végre mi is megtekinthetünk. Láthatjuk tehát a játék elejét, az új kártyarendszert, de válogathatunk a PvP, a kooperáció, a crafting és egyéb dolgok közt is. A videókat pedig természetesen köszönjük az illetékes magazinoknak!

 A Fallout 76 november 14-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

24.
24.
PiszkosFred
#23: Nem, nem errol volt szo, de most mar igen, hogy pontositottad es nem altalanositva irsz/irtal.

Mert ezzel teljesen egyetertek, van sok kuldetes, de minimalis interakcioval. A megoldasok sokszinuseget passzolom, valoszinuleg lesz majd lehetoseg megoldani valami erovel, esszel vagy logikaval (lasd a perk rendszert es az egyes skilleket), viszont a vilagra nagy hatast nem fogunk gyakorolni, hiszen megis csak egy online jatekrol beszelunk (a nuke ledobasat meg nem veszem ide).

Nem sok hasonlosag lesz itt a single kuldeteseivel, ez teny, ezek a kuldetesek inkabb utasitasok, feladatok lesznek, nem interaktiv, tobb szalon futo mini sztorik.
23.
23.
lordboxi
#20: Tudom láttam öket, de az ilyen tipus küldetések, ahol nincs igazi interrakcio a küldetés.adójával, nem.lehet töbféleképen elvállani vagy teljesiteni, nálam nem egy fallout quest ami miatt ez singleben játszhato lenne. És ugye itt erről volt szo
22.
22.
supair
Hát én rég megvettem és eddig hozza amit vártam......szerintem nem lesz nagy baj az npc-k hiánya...……..lesz itt minden más és egy rakás felfedezni való.....ahogy a mapot elnéztem......várom már.Többet majd okt 23-a után gyerekek.
21.
21.
PiszkosFred
#20: * ... hogy, BÁR tenyleg nincsenek npck (amelyeket en is hianyolok sajnos, szerintem kellenek egy openworld jatekba, de ez mar mindegy), de egy-egy pve jatekmenetre ...

De rohadtul kellene már egy szerkesztés gomb, nagyon fapados ez így (még mindig).
20.
20.
PiszkosFred
#19: Tovabbra is javaslom a videok tanulmanyozasat, mert talan meglepodve fogod latni, hogy tenyleg nincsenek npck (amelyeket en is hianyolok sajnos, szerintem kellenek egy openworld jatekba, de ez mar mindegy) hogy egy-egy pve jatekmenetre fokuszalo gameplay videoban a kepernyo jobb oldalan legalabb 4-5 aktualis kuldetes neve/cime es rovid utmutatoja is latszik (es nem azonosak, meg mielott...), amelyeket random vett fel robotokbol, terminalokbol, vagy egy epuletben talalt papirfecnirol, a kozossegi "event" jellegu dolgokrol nem is beszelve a kedves jatekos.
19.
19.
lordboxi
#17: Nem jött át a kommentem vége. Kvázi jelentése mintha. Ezzel azt mondom, mintha nem lennének küldetések, mivel nincs npc.
18.
18.
lordboxi
#17: Te meg létszi értelmezd amit irtam. Mondom kvázi.
17.
17.
PiszkosFred
#14: Mielott (ostobasagot) kommentelsz, legalabb nezz meg par videot! Koszonom! :)
16.
16.
Ooorky
#13: Ez egy Day Z koppintás semmi több, alig 5 év késéssel.
15.
15.
szinkron
Ez nagyon gagyinak tűnik.
14.
14.
lordboxi
#13: SOSE Pre orderelj. Ezt sajnos akkor nagyon férlrenézted, mert itt kvázi küldetések se lesznek. A játékosok viszonyára van inkább kiélezve.
13.
13.
Kelan
Egészen másnak gondoltam eddig. Kicsit olyasminek mint a Fortnite Survivor módja, hogy négyen lehet együtt játszani, küldetéseket teljesíteni. A videók alapján nem annyira szimpatikus ez a megoldás. Bízom benne azért, hogy nem hiába vettem meg előre.
12.
12.
supair
#8: Pc és Xbox de ha jön a csoportba Playstation szivesen látjuk.....igazából a Fallout a lényeg...……..
11.
11.
szlav
#1: Köszi az észrevételt, igazad van, elkevertem a dátumokat. Javítva.
10.
10.
PiszkosFred
#9: Crossplayrol: "We didn't work on a feature that wouldn't work on all platforms. So we put it aside to work on other things. Now that info has changed we will look into it, but not as we are only 6 weeks from launch. It'll have to wait before someone has time to look into it"
https://twitter.com/DCDeacon/status/1046729836415324160
9.
9.
PiszkosFred
#8: igen, ez jo kerdes, en PC-n (fogom harom het muva)

Pete Hines egyebkent pont par napja irta valaszkent twitteren, hogy a PS4/Sony felfogas valtozasnak hala lehet, hogy lesz cross platform lehetoseg a FO76-ban is. Mivel a fejlesztes soran a Sony hallani sem akart errol ugy zusammen egyik jatekkal kapcsolatban sem, ezert kenytelen lesz a Bethesda csak a premier utan elkezdeni ennek a rendszernek a kidolgozasat, igy varhatoan majd csak jovore valamikor (leghamarabb optimista tipp) lesz probaverzio belole. Viszont onnantol jatszhat mindenki mindenkivel :) Felteve, hogy sikerul implementalni, de azok utan, hogy a Sony beadta a derekat, tuti, hogy lesz.
8.
8.
Fata Morgana
#6: Milyen platformon toljátok, ha szabad érdeklődnöm?
7.
7.
Fata Morgana
#5: Köszi szépen az infót, valamelyest megnyugodtam, hogy legalább esély van egy jó kis single lehetőségre.)
6.
6.
supair
Ha valakit jobban érdekel a dolog a Fallout76 Hungary-n megtalál bennünket fbookon is...…...
5.
5.
PiszkosFred
#4: Kesobb, valamikor jovore erkezik a modok hasznalata es igy a sajat szerverek/vilagok inditasanak lehetosege. Akkor majd esetleg megoldhato lesz az, hogy egy-egy passworddel vedett jatekmenetben csak te jatssz egyedul.

De, mivel a mostani 3 oras bemutatoknal is vilagossa valt, rengeteg olyan "boss" vagy hasonlo ellenfel lesz, akiket egyedul nehez lesz legyurni, igy ha egyedul is akarsz jatszani, erdemes lesz ugy beallitan a "szervert".

A legtobb hasonlo online survivalban van erre lehetoseg, testre tudod szabni a kornyezetedet, valoszinuleg a FO76 sem lesz kivetel. De mindez persze csak tipp par twitter uzenet es egy-ket mondatos interju toredek alapjan, most a fejlesztok a premierkor bekovetkezo kaosz tulelesere hajtanak. :)
4.
4.
Fata Morgana
Nagyon tetszik, a világa, és a grafika a harc nekem olyan kaotikusnak tűnt elsőre, mindenki szalad, mint akinek kivájták a szemét nincs meg az a feeling mint egy single Fallout játéknál, egy egy hely felfedezése átkutatása a cuccok,fegyverek, lőszerek után stb... szerintem nagy marha a Bethesda ha nem csinál ebből egy single player kiadást szerintem ütne de nagyon nem hinném hogy olyan nagy meló lenne hiszen a játék már készen van elvileg.
3.
3.
PiszkosFred
#1: Igy van, es okt23 is csak XB1 b.e.t.a. kezdesi datuma, PC-n egy hettel kesobb rajtolunk. :)
2.
2.
Fata Morgana
#1: Bizony, bizony ha jól tudom November 14-én.
1.
1.
supair
Kedves szlav a játék maga novemberben jelenik meg,csak a béta kezdődik október 23-án.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...