Creaks - az Amanita Design sötét platformere

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Botanicula, a Samorost és a Machinarium cseh fejlesztője a hagyományoktól eltérően ezúttal nem kalandjátékot készít, hanem egy vérbeli, sötét tónusú platformert. Bemutatkozott a Creaks.

A zseniális kalandjátékairól elhíresült cseh Amanita Design ezúttal szakít a hagyományokkal, a Creaks ugyanis egy oldalnézetes platformjáték. Noha a csapat védjegyének számító kézzel rajzolt design marad, mindent egyfajta horrorhangulat jár át. Olyan az egész, mintha Tim Burton is csatlakozott volna a stúdióhoz.

A Creakset egy új csapat fejleszti az Amanitán belül, a vezető designer és grafikus Radim Jurda, míg a zenéket a skót Joe Acheson szerzi.

A történet szerint hősünk útra kell, hogy felfedezze rejtélyes szomszédságát. Ijesztő teremtményeket kerülgetünk, míg a továbbjutáshoz különféle fejtörőket abszolválunk.

A Creaks 2019 folyamán érkezik PC-re és konzolokra.

3.
3.
markoci555
egy ilyen nagyon gyerekes chuchel után jó nagy változás, de csak örülök neki, mármint remélem lesz benne a szokásos humorból, de nem tűnik valószínűnek, még a főhős is ember, és videó meg képek alapján nem úgy látszik, hogy tele lesz pakolva ilyen nagyon fantáziadús dolgokkal
2.
2.
Őrnagy
Ez de jól néz ki! Nekem mondjuk nem Tim Burton jut róla eszembe, hanem a Varjúdombi mesék :D
1.
1.
kastorhun
Szinte mindegyik játékuk fantasztikus, és ez is annak tűnik.
Van egy félre írás a cikkben, az egyik játékuk nem Botanica, hanem Botanicula.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...