Novemberben jön az Assassin’s Creed: Rebellion

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Mobilokon bővül tovább az Assassin's Creed-univerzum: a Rebellion alcímű anyag egy stratégia-RPG, melyben a saját Testvériségünket építhetjük fel. Számos ismerős karakter tűnik fel, köztük Ezio is!

A frencsájz legújabb darabja egy mobilos stratégia-RPG hibrid, amely a 15. században, a spanyol inkvizíció idején játszódik. Feladatunk az, hogy felvirágoztassuk saját Testvériségünket az alapoktól kezdve. Akár 40 orgyilkost is sorainkban tudhatunk, köztük olyan ismerős arcokat, mint Ezio Auditore, Aguilar de Nerha, Shao Jun, Ishak Pasha, Machiavelli, Maria, Horacio de Heredia és Claudia Auditore.

A karakterek közti kapcsolat egy új Animusszal képzelhető el, amely lehetővé teszi, hogy több emléket is összefésüljünk. Orgyilkosainkat osztagokba rendezhetjük, és elküldhetjük őket templomosok elleni merényletekre és egyéb küldetésekre.

Az Assassin’s Creed: Rebellion előregisztrációja már éles, és ha feliratkozol rá, az Odyssey-ből ismerős fegyverekre tehetsz szert, pluszban tiéd lesz Mario Auditore karaktere is. Ha a megjelenést követő tíz napban töltöd le a játékot, extra ingame kredittel gazdagodsz.

A játékot tavaly nyáron jelentették be, de november 21-én végre befut iOS-re és Androidra. Legalább egy iOS 8 vagy Android 4.1-es operációs rendszer szükséges hozzá 2 GB RAM társaságában.

1.
1.
Juha
Még jó, hogy Maria benne lesz, de hogy még Maria is, le a kalappal :-)

On: ezt sem nekem találták ki, de mégcsak nem is nagyon ismerek senkit, akinek ez bejönne.... de nagy a világ, biztos van piaca ezeknek is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...