War of Rights - időjárásjelentés Marylandből

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 15.
  • Videó
A Campfire Games által fejlesztett játék újabb előzetest kapott, melyen a CryEngine-nel meghajtott időjárási effektusok kapták a főszerepet; az már biztos, hogy az 1862-es marlyandi hadjárat még sosem festett ilyen szépen.

Ugyan első ránézésre az igazán rétegjátéknak tűnő alkotás furcsán hathat a legtöbb játékos számára - elvégre ki akarja azzal tölteni a szabadidejét, hogy hosszú percekig nézi az előreszkriptelt töltési animációit a korabeli polgárháborús muskétáknak -, ám mégis, a War of Rights egy viszonylag ritkán feldolgozott eseménnyel és autentikus játékmenetével sokak érdeklődését keltette fel, a fejlesztők 2015-ös Kickstarter-kampánya meglehetősen jól végződött.

A már közel 6 éve fejlesztés alatt álló játék Észak és Dél hadseregeinek összecsapására fókuszál, elsődlegesen multiplayer játékmódban, most pedig megbizonyosodhatunk róla, hogy a puskaropogás és az ágyúdörej mellett villámlások, szélfútta rétek, mindenfelé gomolygó füst és tomboló viharok fogadják majd a játékosokat. Az időjárás ráadásul nemcsak látvány lesz; a talaj szárazságának megfelelően a játékosok lépteinek hangja is változni fog. Persze ez így önmagában nem túl izgi, de a fejlesztés szempontjából talán mégiscsak ahhoz megfelelő adalék, hogy biztosak legyünk abban, hogy a készítők a legapróbb részletekre is odafigyelnek.

A War of Rights PC-n fog megjelenni, ám a pontos dátumot a fejlesztők egyelőre még nem közölték.

3.
torz_on_borz
#2: Vagy csak szimplán réteg játék.
2.
Ooorky
#1: Inkább az, hogy nem árulnak Gattling-ot 5000$-ért az előrendelőknek, bővítik a játékot élethű postakocsi szimulációval, lómimikával, bérelnek irodákat a Föld legdrágább helyein, építenek western kocsmát a bejárathoz meg egyéb baromságok.
1.
Stranger
6 évig készül mégsem sír senki... Ja, mert nincs 0. day-től bejelentve és nincs meg a lelki krízis... milyen egyszerű elmék vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...