Nyílt világú DC-játékokon dolgozik a WB Montreal?

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Love Thy Nerd Podcast Network legutóbbi adásában vendégeskedett a WB Montreal vezető dizájnere, Osama Dorias, aki valószínűleg véletlenül, de elkotyogta, hogy a csapat két nyitott világú DC-játékon is dolgozik.

A Batman: Arkham Originst fejlesztő WB Games Montreal kapcsán már 2015-ben tudni lehetett, hogy két új DC Comics-projekten is dolgoznak, hiszen erre saját álláshirdetéseikben is utalást tettek. Az eltelt években aztán sem a Rocksteady, sem a kanadai csapat nem állt elő legújabb fejlesztésével, ezért is volt meglepő, hogy a stúdió vezető dizájnere, Osama Dorias mennyire nyíltan mesélt arról, pontosan milyen projektekben van meghatározó szerepe.

A Love Thy Nerd Podcast Network legutóbbi adásában ugyanis Dorias elhintette, hogy nemrég fejezte be a munkát egy konzolos DC Universe-játékon, hogy aztán egy másik, stúdión belüli csapat munkáját segítse. Ez a csapat pedig szintén valamilyen nyílt világú DC-játékon dolgozik. Sajnos ennél több nem derült ki a beszélgetésből, de egyes feltételezések szerint akár az is benne lehet a pakliban, hogy a Rocksteady titokzatos Superman-játékába segít be a kanadai különítmény.

1.
1.
kastorhun
Ha már a Warner ennyire építkezik a DC, Harry Potter játékokra akkor igazán megáldhatnának minket egy Gyűrűk Ura RTS-el vagy RPG-vel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...