Ace Combat 7 - berepülésre felkészülni!

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 19.
  • Videó
Link másolása
Kicsit még odébb van az Ace Combat-sorozat következő részének megjelenéséig, de a BandaI Namco még így is folyamatosan ontja magából a különböző látnivalókat. Most például két küldetésbe kapunk betekintést.

Hamarosan ismét beülhetünk a pilótafülkébe és intenzív, árkádosra hangolt dogfightokban vehetünk majd részt, köszönhetően az Ace Combat-sorozat következő felvonásának. A hetedik számozott epizód a szokásoknak megfelelően egy nagyobb konfliktust bont ki az egyjátékos módja során, amit csakis mi tudunk megoldani, többek között némi bombázással és légi parádéval.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown január 18-án repül be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
zozo76hun
#3: Ja persze amugy biztos jo lehet. Csak azert jobban utne VR alatt, de azert a 3 kuldiert annyira nem eri meg, max kesobb valami learazas utan. Persze ha repulos-buzi lennek akkor mar a startkor megvennem.
3.
3.
Thor Vath
Én nagyon várom. Ebben a generációban nincs valami nagy repülős-dömping xboxra... Se a Birds of Steelt, se a Hawksot sem folytatták - ideje volt már valami épkézláb repkedős cuccnak.
2.
2.
zozo76hun
ja, en is filoztam rajta, de igy nem kell. csak a vr miatt erdekelt volna.
1.
1.
Steve028
Ettől a játéktól már előre elment a kedvem.Be harangozták hogy így vr úgy vr aztán kapunk 3 darab nyomorult küldetést.Gratulálok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...