Crackdown 3 - külön érkezik a multi

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A hányatott sorsú játék most már abszolút a célegyenesben, és hála az X018-nak Terry Crews legújabb konyhai kalandjai mellett a megjelenési dátumra is fény derült. Februárban jön a mindent elsöprő zúzás!

Számos késlekedés és probléma után most már úgy néz ki, hogy végre tényleg megkapjuk a Crackdown 3-at. Az X018 alkalmából pedig két vadonatúj videó is érkezett a 2019. február 15-én megjelenő játékról.

A fejlesztők elmondása szerint a késések miatti extra időt elsősorban a játék vizuális fejlesztésére fordították, mellyel kapcsolatban elárulták, hogy PC-n, Xbox One-on és Xbox One X-en is azonos lesz a rombolhatóság mértéke.

Emellett bemutatásra került a játék multiplayer játékmódja is, ami önálló formátumban, Wrecking Zone néven fog elrajtolni. A PvP-küzdelmek során ötfős csapatokra, deathmatch játékmódra és határtalan rombolásra számíthatunk majd.

Végül pedig érdemes megjegyezni, hogy a játék a megjelenésekor rögtön elérhető lesz Xbox Game Pass-előfizetéssel. Azoknak pedig, akik már alig bírják zúzás nélkül februárig, érdemes lehet kipróbálni az első részt, melyet november 30-ig ingyen szerezhetünk be a Marketplace-en keresztül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...