Star Wars-miniszéria kicsiknek és nagyoknak

  • Írta: szlav
  • 2018. december 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Galaxy of Adventures címmel indított rövid websorozatot a Disney. A vadonatúj Star Wars Kids nevezetű YouTube-csatornán jelentek meg az izgalmas animációt az eredeti trilógia hangeffektjeivel vegyítő epizódok.

Ha a Star Wars, mint franchise egy dolgot mindig is nagyon eltalált, akkor az nem más, mint a korosztálytól független szórakoztatás. A szintén ebben utazó Disney pedig erre az erősségre próbál rágyúrni az utóbbi időben. Gondoljunk csak a Forces of Destiny minisorozatára, vagy a Disney XD televíziós csatornán futó Star Wars: Resistance-ra, ezek az animált szériák nem csak az eredeti trilógián nevelkedett bagázsnak, hanem a fiatalabb generációnak is elhozzák a messzi-messzi galaxist.

Hasonló vonalon indul el a Galaxy of Adventures is, amely a kifejezetten gyerekeknek szóló Star Wars Kids YouTube-csatornán jelent meg legelőször. A rövid, alig egyperces epizódok a klasszikus trilógia legemlékezetesebb jeleneteit elevenítik meg újra. Az élettel teli látványvilág mellé ráadásul az eredeti hangeffekteket és a filmekből kivágott mondatokat hallhatjuk. Első ránézésre azt gondolnánk, hogy a Disney talán ezzel akarja elcsábítani azokat a gyerkőcöket, akik számára az eredeti jelenetek talán túl félelmetesek lehetnek, de Vader Rogue One-jelenetét látva ebben sem lehetünk annyira biztosak.


Egyelőre csupán hat epizód készült el a Galaxy of Adventuresből, mi azonban már alig várjuk, hogy több jelenetet is újragondoljanak ebben a formában. Jabbát mindenképpen megnéznénk! Ha az első rész alapján nektek is megtetszett a sorozat, akkor a többi részt ezen a lejátszási listán megtaláljátok.

4.
4.
br1Koo
Végre egy Star Wars sorozat gyerekeknek ami stílusos artwork-kel van megelevenítve. Esküszöm piszokjól van megrajzolva.
1.
1.
Nicodemus
Jól néz ki csak semmit nem ad. Egy percet sem érik el a részek hosszai és már ismert jeleneteket elevenítenek fel. Így eddig ez teljesen pointless.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...