TGA 2018: Itt az új Far Cry-játék

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 7.
  • Bejelentés
Ugyan idő előtt kiszivárgott néhány fontos részlet a következő Far Cry-játékról, a hivatalos bemutatóra most került sor. Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg a Far Cry 5--öt gondolják tovább a fejlesztők.

A Far Cry: New Dawn 17 évvel azután veszi fel a fonalat, hogy atomcsapás érte a montanai Hope Countyt. A helyszín tehát visszatér, de már egy teljesen más formában. Fosztogatók csoportjával, a Highwaymen bandájával és a New Dawnnal is szembe kell majd néznünk. 

A mi feladatunk lesz, hogy támogassuk a túlélőkből alakult ellenállók csoportját, fejlesszük bázisunkat, amit mindenki csak a "Jólétnek" hív. Kapunk különböző "Kalandokat", amelyek az Egyesült Államok különböző nevezetességeinél játszódnak majd, miközben most is lehetőségünk lesz fegyvereket készíteni.

A játék jövő év elején, február 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 39,99 dolláros árcédulával.

Lássunk némi gameplayt, érdemes megfigyelni az ellenfelek fölötti életerőcsíkot és a fedezékrendszert:

19.
FiveSalmon69
#12: Két fehér faszi jobban tetszene, mi?:D Akkor már elgondolkodnál azért.
18.
McDuff
Ha ez olyan mint a Blood Dragon (tehát inkább kieg.), akkor engem nem zavar, elfér, nem kér enni...
17.
Extol
Legalább a térkép megváltozik majd? Vagy megint ujrahasznosított lesz a domborzat stb?
16.
gomba56
Mad Max és Rage 2 keverék! Színes, szagos, nyálas.
15.
Grabowsky30+
Na ez már nekem nagyon rókabőr! 5 se tetszett!
14.
Ultimate
17 évvel a nukleáris haború után, pláne hogy ugye a közelben is pukkant a bomba az 5 alapján, mi af*szom ez a zöldellő rétes lilavirágos giccses lószar... Én elhiszem hogy be akartak rakni egy játékba madmax szintű autós őrületet fallout szerű témával Far Cry stílusban, sőt még késztetést is éreznék hogy azt a két majomképű bantutyúkot lángszóróval perzseljem... De ez a giccshalmaz meg az ubi féle erőltetett badass feeling már marha unalmas kezd lenni...
13.
zoenn
Némi gameplay-jel frissítettük a hírt.
12.
Ra1D3n
#10: Ízlések és pofonok. Szerintem a 3 volt a legjobb, a 4 egy igen gyenge koppintása volt a 3. résznek, és ez az indiai környezet is csak taszított a karaktereivel együtt. Az 5 még pörög nálam, de így 70-80%-nál járva a sztoriban azt kell mondjam, hogy ennek a leggyengébb pillanata is jobb volt mint a Far Cry 4 legjobbja(i).

Ez a New Dawn mondjuk engem nem érdekel, főleg, hogy két ilyen irritáló feka nő van benne. Bár biztos nagy elégtétel lenne a likvidálásuk ingame, de teljes áron biztos nem fog kelleni.
11.
Hunszi
#10: Akarom mondani *az 5-ös meg nagyon tré lett...
10.
Hunszi
#5: 4-est kár kihagytad...véleményem szerint a mai napig a legfaszább Far Cry. Primal és 5-ös kivételével mind játszottam, nekem abszolút toronymagasan az a favorit. A Primalnek fasza koncepciója...de közelharcot FPS-ben játszani szerint idegesítő, elkap tőle a hányás a sok kapkodás miatt :)) a Primal meg nagyon tré lett...ezért fogok adni ennek az újank egy esélyt (természetesen szó sem lehet előrendelésről), mert ebben valószínű kicsiszolják az 5-ös hibáit.
9.
manderel
#1: És persze pont a feketék a gonoszok. Nagyon polkorrekt.. :P
8.
Tokodboy
Megvan az új Barátok közt?
7.
mestermagyar
Áh, a szokásos Farcry refurbished kiadás.
6.
TolokocsisIsBack
#5: Akarom mondani ki sem próbáltam őket. Legyen már szerkesztés gomb könyörgöm.
5.
TolokocsisIsBack
#3: Basszameg a kurva isten.....Lebuktam. Igazad van(!) nem fog ki áradni. Csak eddig sem a 4-et sem az 5-öt sem a primalt nem nyomtam végig. Pedig arról is megvolt a véleményem.
3.
latis666
Már ne haragudj de ez csak trollkodás. A 3 (sőt szerintem a 4) főgonosza sem volt fehér. Ebben a választásban szerintem semmilyen politikai korrektség nincs. Ráadásul pont te írod hogy a beszéd mozgás tetkók pont a sztereotípiákat hozzák. Tehát végképp alaptalan. Arról meg hogy "ez a rész is ki árad".... Hagyjuk már... Nem véletlenül írsz a cikk alá. Érdekel. Ki is fogod probalni :)
2.
KaktuszPingvin
#1: Hát hol pc az, hogy ezt a két szegény fekete nőt nevezik ki főgonosznak, ezzel rossz fényt vetve a feketékre? Szerintem ez a pc ellen szól.
Lassan úgyérzem, hogy ha véletlen bárhol is megjelenik manapság egy fekete karakter, kontextustól függetlenül mindenki egyből vérszemet kap, hogy már megint az a rohadt pc. Holott ez esetben pl nincs beleerőltetve. Hisz ha jól tudom amerikában vannak feketék.
1.
TolokocsisIsBack
Jajjjjj istenkém. Amikor próbálsz politikailag korrekt lenni, és megfelelni a mai liberális társadalomnak, ezért beleraksz 2 afro amerikai nőt, de mind a kettőnek az a tipikus sztereotíp feka gettós stílusa van.(lásd: Beszéd,mozgás,börtön tetkók az arcon). Erőltetett ez az egész. Asszem ez a rész is kimarad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...