Metal Gear Solid 4 - továbbra is csak PS3-ra

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétvégén felröppent pletykák szerint a Metal Gear Solid 4 elvesztette PS3-exkluzivitását, s a cím X360-ra is megjelenik. Mindez azonban kacsának bizonyult.
A hétvégén felröppent pletykák szerint a Metal Gear Solid 4 elvesztette PS3-exkluzivitását, s a cím X360-ra is megjelenik. Mindez azonban kacsának bizonyult.

Ugrás a galériához

A Konami szóvívője szerint a cég egyelőre nem tervezi a játék portolását a Microsoft újgenerációs gépére, a Metal Gear Solid 4 továbbra is PlayStation 3-exkluzív cím marad.

A hétvégi hírek egyébként arról szóltak, hogy az új részt azért készítené el a japán cég X360-ra is, mert a fejlesztés veszteséges lehetett volna, ha csak PS3-ra dobják ki.

5.
5.
ios008
Nem értem ez mire jó, hogy itt marják egymást az emberek.

Exkluziv, exkluziv és?

Ha már elég hasznot termelt, akkor valószinű, hogy meglesz a konverzió más platformra is. Nem hülyék a kiadók se, nekik se kell a bevétel-kiesés.

Úgyhogy lehet nyöszörögni, ez télleg csak arra megy, hogy megvedd mindegyik konzolt. Minél többet veszel, annál jobb a Microsoftnak, a Sonynak, a Nintendónak.

Marad a nyavalygás, de ez semmit se számit...vegyétek meg inkább a konzolokat, ha játszani akartok :)
4.
4.
TOM X
a fa@ba te idióta primitív, sorry de ez most kijött belőlem! kiswech: neked nem tök mindegy hogy kijön-e x-re vagy nem? ps buzi!!
3.
3.
Pukhi-zik
soldiersdr Sztem mindenki tisztában van vele mit is jelent egy gépre egy exklizív cim.
2.
2.
soldiersdr
ezek mind reklám fogások már mint az hogy egy gém exluziv.

a sony cég lefizeti a metalosokat hogy csak ps3 ra adják ki ezáltal nő a ps3 gépek vétele majd ha kijönnek egyszer. Erre jó az exluzix.

most gondoljatok bele van 3 nex gen konzol teljesitmény és grafika kivitel nagyon kicsit eltérő magyarul mindeggyik ugyanazt tudja mindeggyik re kijön minden gém akkor tök mindegy melyiket veszed amelyik szimpi de ha mindeggyik konzol külön külön tele van exluzix gémmel akkor mindejárt nem mindegy melyiket veszed.
1.
1.
nimat16
műűűűűűűű.kááááár.de még a remény nem veszet el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...