Cyberpunk 2077 - nem lesz korai hozzáférés

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 26.
  • Hír
Link másolása
Tudjuk, a CD Projekt RED játéka nem egy online alkotás, de a hatalmas érdeklődés miatt adta magát a kérdés, vajon kipróbálhatják-e a rajongók egy zárt vagy nyílt bétateszt alkalmával. Úgy néz ki, erre nem lesz lehetőség.

A Cyberpunk 2077 akkora hype-ot generált maga körül, hogy hiába nem multiplayer-orientált játékról van szó, a rajongók között valószínűleg sokan akadnak olyanok, akik szeretnék megjelenés előtt is kipróbálni az akció-szerepjátékot.

A fejlesztő CD Projekt RED hivatalos Twitter-oldalán jött is a kérdés, tervez-e a stúdió majd valamilyen próbakört, legyen az zárt, illetve nyitott bétateszt, vagy esetleg korai hozzáférésben megvásárolható lesz-e a játék?

A válasz természetesen egy határozott nem volt a CD Projekt részéről, így mindenkinek marad a játék megjelenése, amiről még mindig mélyen hallgat a csapat.

A Cyberpunk 2077 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

16.
16.
Dízel
Csak a szar mocsok játékoknak van early access verziója.
14.
14.
Szerintem nincs semmi gond.Itt is célzok lövök,fedezékből fedezékbe tudsz menni,futni,vetődni,becsúszni,kinézni,jobbra-ballra! Mondjuk azt megnézném,hogyan csinálgatnak fejlövéseket amikor többen jönnek rád s álltalában egyből próbáljak több oldalról bekeríteni,hátbatamadni.
Lehet valami debilmódban játszanak ahol autoaim fejre egy gombnyomás:) Farkasfalka ellen egy pisztoly nem sok mert amig újratöltenél szétkapnak,egy Griizly fejét meg csak vakargathatod max vele.Nem.nagyon illene ebbe a játékba az a harcrendszer,hogy gatling géppuskával lövök 5-10mp ig egy emberkét mire kifekszik :)
Ma mar mindenki önjelölt tesztelő me youtuber.
Emlékszem az egyik forza horizon tesztelőjének is meghaladta a képességeit a játék menürendszere,nem is tudta,hogy van akár szimulációs mód is.Lehet jobb is mert akkor nem lett volna kész a teszt mert szerencsétlen az első S kanyarok egyikeben vesztegelne törött féltengelyekkel!
De tudunk a próblémaról!Valakinek az Rdr2 menűje is sodoku lvl1000
11.
11.
Oldman! Örülök neki,hogy te is értékeled ezeket a dolgokat.Remélem többen vagyunk így s nem mennek át a jatékok animációs filmekké ahol a kétgombos harc mellet meg pár gomb kombinációval előcsalt next scene az etalon!
Miközben a maradék jatékidőben ugyanazokat a 10-20(esetleg azok variációja) ellenfélt csapkodod,lövöd!Hacsak nem szakítja félbe azt is egy átvezető videó.
Szerintem jó pár játék lealáz storyban is pár egekig magasztalt exet(legyen bármilyen platform)csak hát hallgatni meg olvasni kell és ami ma már sokaknak meghaladja a képességét...utánajárni a játékon belül,ha érdekel!
9.
9.
Rendben akkor átfogalmazom úgy,hogy jóval kidolgozttabb mint amiket korábban láthattunk :)
8.
8.
csongor1996
#6: Azért az annyira nem "élik az életüket", csak egy scriptelt event. De valóban jópofák az ilyenek.
7.
7.
PapaYeti
Azt nem tudom miben és biztos nem azt viszik át egy az egyben 2077 -re. Szerintem a ritmus és a hangulat cyberpunk marad. Itt inkább aprób hangulati elemekre és a karakterek kidolgozottságára gobndoltam én a világgal való interakciókra és pla vadászatra stb , hogy őket mi fogta meg azt nem részletezték, de az biztos hogy rdr2 magasra tette a lécet az más kérdés , hogy kinek tetszik a játék kinek nem.
6.
6.
A Withcherben pl több az üresjárat ha nem a feladatra koncentrálsz!
Akinek megvan annak ajánlom,hogy picit mélyebben merüljön el a világban.Fizika terén is olyat mutat amit exekben sem látsz.A víz sodrása sebességétől s mélységétől függő.A köveknek,tárgyaknak pl különböző viselkedése méretüktől függően.Pl egy dombon lefelé guruló tárgy.Nem 1km/ó alatt csúszik le egy test sem szépen lassan a domb aljáig ahogyan a legtöbb játékban és a feje is gyorsabban leér :)Időjárás és hatásai.A valóban élő élővilágú környezet.

SOILER! SPOILER! SPOILER!


Nekem tegnap is nagyot nőtt a szememben mivel az Npc k is egytől egyig élik az életüket!
Történt,hogy egy mocsárban elintéztem kettő aligátort.Később visszatérve vagy másnap már ugye elkezdett rohadni a másikat meg már zabálták a vaddisznók!Átvágva a mocsárban találkoztam egy emberrel aki megsebesült kissé,hát elvittem dokihoz.
Feladat letudva gondoltam s mentem is volna tovább mint a legtöbb ember,ha nem rúgom fel a gyerek poharát :)
Erre látom hogy a doki elbeszélget a faszival,hogy nincs mit tenni amputálni kell.Nyugtat majd bead egy injekciót a faszinak s a kezét az asztalra helyezi.Lassú erőteljes mozdulatokkal elkezdi fűrészelni.Miután végzett szépen bekötözte majd a kezet egy vödörbe dobta.Leült hozzászóltam picit beszélgettünk majd felált kivitte a vödröt és lemosakodott.
A sztorival sincs semmi gond szerintem,de ezek a dolgok emelik magasra! Mint ahogyan az életben is,ha lemész a boltba lehet,hogy találkozol valakivel s nem csak egy kiló kenyérrel térsz haza.Az épületek berendezése is parádés szerintem.Az hogy minden mozdulatod le van animálva több féle képen stb stb stb


Merüljetek csak el benne picit jobban!Érdemes!
Valóban technológiai mérföldkő!
Bárcsak ez lenne az irány a jövőben is a többi játék részéről.
5.
5.
laquitto
#1: remelem azert nem rdr2 lesz az etalon. uristendejojatek, ugy az elso 10 oraban. utana massziv horkolasba fullad az egesz.
3.
3.
godach
#1: Amit te hallottál, szerintem az elismerő szavak és hogy szeretnék azt a szintet ők is.
2.
2.
elgeri
Nagyon jó az RDR2, én szeretem, de azért annyira nagy dolgok szerintem nincsenek benne, ami miatt most a Cyberpunk-nak változtatni kellene. Meg szerintem nincs is miért egymáshoz hasonlítgatni a kettőt.
Én is örülnék még ezen generációban neki :)
1.
1.
PapaYeti
Azt hallottam, hogy a Red Dead Redemption 2 kicsit megbolygatat a fejlesztést és sok mindent újra kellett gondolni, hogy hozzák azt a szintet amit a RDR2 beállított. Így lehet várni kell még csak még férjen bele ebbe a generációba :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...