Halo Infinite - PC-re és Xbox One-ra is megjelenik

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 6.
  • Hír
A tavalyi E3-on bemutatott Halo Infinite kapcsán több ízben is arról pletykáltak, hogy a hosszúra nyúló fejlesztési ciklus miatt kihagyhatja a mostani generációt. Szerencsére nem így lesz!

A Microsoft tavalyi E3-as konferenciáján mutatkozott be a Halo-sorozat új része, a Halo Infinite. Akkor úgy nyilatkozott a fejlesztést végző 343 Industries, hogy még évekbe telik, mire valóban elkészül a játék, így nem meglepő módon mindenki arra számított, hogy a következő generációs Xboxok nyitócímeként mutatkozhat csak be, és ennek eredményeként kihagyja az Xbox One-t.

Ez a szóbeszéd a Twitteren most ismét előkerült, amire a sorozat fejlesztéséért felelős vezetője, Frank O'Connor úgy reagált válaszában, hogy fogalma sincs miről beszél az illetékes, a Halo Infinite ugyanis PC mellett Xbox One-ra is elérhető lesz.

A szóbeszéd a Microsoftnál bennfentes Brad Samstől indult. Igaz, ő sosem állította, hogy a fent említett két platformra sosem jelenik meg a játék, de saját YouTube-csatornáján elmondta, hogy nem a játék miatt tart sokáig a fejlesztés, hanem a játék miatt fejlesztett Slipspace Engine miatt, ami állítólag piszkosul ütős dolgokra képes és nagyon jól néz ki. A stúdió és a kiadó pedig nem akarja, hogy a jelenlegi generáción ez az élmény csorbuljon - ebből a rajongók összerakták, hogy akkor biztosan nem jön Xbox One-ra a Halo Infinite.

Ezek is érdekelhetnek

13.
Crow77
#12 Ez a streaming szolgáltatás is addig kedvez a MS-nek, amíg a Sony és a Nintendo meg nem lépik ugyan ezt.

Ha lenne is pénzük rá akkor is 10+éves lemaradásban vannak.Tudod a dedikáltszerverek nem nőnek varázsütésre a földből!Ha jól tudom a Nintendonak is a Microsoft fogja biztosítani más extrák mellett!Cserébe nem lepne meg ha a Nintendo címek elérhetővé válnának pl Xboxra
12.
zoli12i
#6: Igen van. Sony abból IS szedi meg magát. Több mint 90 millió eladott konzol az rengeteg. MS alatt a Microsoft konzol piacát értem nem az egész vállalatot.
Tujdjuk jól, hogy a Windows termékek miatt megy jól a Microsoft szekere, de ezt most hagyjuk.

Ez a streaming szolgáltatás is addig kedvez a MS-nek, amíg a Sony és a Nintendo meg nem lépik úgyan ezt.
És ez még nagyon a jövő zenéje.
Arról nem is beszélve, hogy akkár majd minden egyes kiadónak saját streaming szolgálatátsa lesz.
11.
tsulok
#6: A Sony pl a konzoleladásokból szedi meg magát. Nyilván nem a konkrét konzoladásból jövő bevételen. Minél több az eladott konzol annál több a PS+ előfizető, eladott játék a PS Store-on (főleg 3rd party). Ha kevés konzolt ad el az összes járulékos bevétel is csökken. Ezért nem adnak ki játékokat más platformra: a 1st party játékokból nagyobb bevétel lenne, de minden más csökkenhet emiatt (hosszútávon).

A MS-nál nyilván van értelme mert akarnak egy Steam riválist a saját platformunkon. Hosszútávon szerintem a Sony is ebbe az irányba fog menni, de csak amikor már nem lehet elkerülni.
10.
Neotechtr
#5: A Microsoft a világ kb leggazdagabb vállalata, most nem gondolod, hogy ezt tartja életben?
9.
Neotechtr
#3: Dehogy nincs. Csak éppen jön PC-re is. Attól az a játék még létezik.
8.
supair
#5: Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan?
7.
grindcore
Ezen mi az uj hir? Eddig is ugy volt, hogy PC-re is.
6.
crytek
#5: Van még ember a földön aki azt hiszi a konzolból szedi meg magát a MS vagy a Sony? Halkan mondom és lehet arcon csap NEM nem a gépek eladása a lényeg mivel azokon minimális vagy semmi nyereség nincs.

Sonynak sokat kell még fejlődni...te is írtad game pass és a visszafelé kompatibilitás.
5.
zoli12i
#4: De ezzel kinyírják a saját konzoljukat. Konkurencia gépét kétszer annyian vették. Arról nem is beszélve, hogy a X mínuszos nagyon, mivel sokkal olcsóbban adják, mi t amennyit ér.

Egyedül a game pass tartja életben most a MS-t. De ha a Sony is meglépi ezt a kövi genben, akkor oda lesz Áh egyetlen előny is.
4.
crytek
#3: Olyan csak a sonykának kell. MS szoftvereket szeretne eladni mindenki számára.
Aki nem akar a pc-vel bajlódni veszi hozzá az olcsóbb boxot ennyi az egész.
Most már az új frissítés miatt már olyan hogy port nem is lesz mert "kb 1az1-be" fut majd ami boxra jön..Ezerrel várom az xbox anaconda-t
3.
kopic
Hát ez is eljött. Nincs xnek zaszloshajoja igy, ha pcre is jonni fog.
2.
Bnecne
Nálam lehet ez lesz életem legelső előrendelt játéka.Nagyon várom már.
1.
crytek
Jöhet :)

Game Pass Március:

Just Cause 4
Fallout 4
Lego Batman 2
F1 2018
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...