Halo Infinite - PC-re és Xbox One-ra is megjelenik

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 6.
  • Hír
Link másolása
A tavalyi E3-on bemutatott Halo Infinite kapcsán több ízben is arról pletykáltak, hogy a hosszúra nyúló fejlesztési ciklus miatt kihagyhatja a mostani generációt. Szerencsére nem így lesz!

A Microsoft tavalyi E3-as konferenciáján mutatkozott be a Halo-sorozat új része, a Halo Infinite. Akkor úgy nyilatkozott a fejlesztést végző 343 Industries, hogy még évekbe telik, mire valóban elkészül a játék, így nem meglepő módon mindenki arra számított, hogy a következő generációs Xboxok nyitócímeként mutatkozhat csak be, és ennek eredményeként kihagyja az Xbox One-t.

Ez a szóbeszéd a Twitteren most ismét előkerült, amire a sorozat fejlesztéséért felelős vezetője, Frank O'Connor úgy reagált válaszában, hogy fogalma sincs miről beszél az illetékes, a Halo Infinite ugyanis PC mellett Xbox One-ra is elérhető lesz.

A szóbeszéd a Microsoftnál bennfentes Brad Samstől indult. Igaz, ő sosem állította, hogy a fent említett két platformra sosem jelenik meg a játék, de saját YouTube-csatornáján elmondta, hogy nem a játék miatt tart sokáig a fejlesztés, hanem a játék miatt fejlesztett Slipspace Engine miatt, ami állítólag piszkosul ütős dolgokra képes és nagyon jól néz ki. A stúdió és a kiadó pedig nem akarja, hogy a jelenlegi generáción ez az élmény csorbuljon - ebből a rajongók összerakták, hogy akkor biztosan nem jön Xbox One-ra a Halo Infinite.

13.
13.
#12 Ez a streaming szolgáltatás is addig kedvez a MS-nek, amíg a Sony és a Nintendo meg nem lépik ugyan ezt.

Ha lenne is pénzük rá akkor is 10+éves lemaradásban vannak.Tudod a dedikáltszerverek nem nőnek varázsütésre a földből!Ha jól tudom a Nintendonak is a Microsoft fogja biztosítani más extrák mellett!Cserébe nem lepne meg ha a Nintendo címek elérhetővé válnának pl Xboxra
12.
12.
zoli12i
#6: Igen van. Sony abból IS szedi meg magát. Több mint 90 millió eladott konzol az rengeteg. MS alatt a Microsoft konzol piacát értem nem az egész vállalatot.
Tujdjuk jól, hogy a Windows termékek miatt megy jól a Microsoft szekere, de ezt most hagyjuk.

Ez a streaming szolgáltatás is addig kedvez a MS-nek, amíg a Sony és a Nintendo meg nem lépik úgyan ezt.
És ez még nagyon a jövő zenéje.
Arról nem is beszélve, hogy akkár majd minden egyes kiadónak saját streaming szolgálatátsa lesz.
11.
11.
tsulok
#6: A Sony pl a konzoleladásokból szedi meg magát. Nyilván nem a konkrét konzoladásból jövő bevételen. Minél több az eladott konzol annál több a PS+ előfizető, eladott játék a PS Store-on (főleg 3rd party). Ha kevés konzolt ad el az összes járulékos bevétel is csökken. Ezért nem adnak ki játékokat más platformra: a 1st party játékokból nagyobb bevétel lenne, de minden más csökkenhet emiatt (hosszútávon).

A MS-nál nyilván van értelme mert akarnak egy Steam riválist a saját platformunkon. Hosszútávon szerintem a Sony is ebbe az irányba fog menni, de csak amikor már nem lehet elkerülni.
10.
10.
#5: A Microsoft a világ kb leggazdagabb vállalata, most nem gondolod, hogy ezt tartja életben?
9.
9.
#3: Dehogy nincs. Csak éppen jön PC-re is. Attól az a játék még létezik.
8.
8.
supair
#5: Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan?
7.
7.
Ezen mi az uj hir? Eddig is ugy volt, hogy PC-re is.
6.
6.
crytek
#5: Van még ember a földön aki azt hiszi a konzolból szedi meg magát a MS vagy a Sony? Halkan mondom és lehet arcon csap NEM nem a gépek eladása a lényeg mivel azokon minimális vagy semmi nyereség nincs.

Sonynak sokat kell még fejlődni...te is írtad game pass és a visszafelé kompatibilitás.
5.
5.
zoli12i
#4: De ezzel kinyírják a saját konzoljukat. Konkurencia gépét kétszer annyian vették. Arról nem is beszélve, hogy a X mínuszos nagyon, mivel sokkal olcsóbban adják, mi t amennyit ér.

Egyedül a game pass tartja életben most a MS-t. De ha a Sony is meglépi ezt a kövi genben, akkor oda lesz Áh egyetlen előny is.
4.
4.
crytek
#3: Olyan csak a sonykának kell. MS szoftvereket szeretne eladni mindenki számára.
Aki nem akar a pc-vel bajlódni veszi hozzá az olcsóbb boxot ennyi az egész.
Most már az új frissítés miatt már olyan hogy port nem is lesz mert "kb 1az1-be" fut majd ami boxra jön..Ezerrel várom az xbox anaconda-t
3.
3.
kopic
Hát ez is eljött. Nincs xnek zaszloshajoja igy, ha pcre is jonni fog.
2.
2.
Bnecne
Nálam lehet ez lesz életem legelső előrendelt játéka.Nagyon várom már.
1.
1.
crytek
Jöhet :)

Game Pass Március:

Just Cause 4
Fallout 4
Lego Batman 2
F1 2018
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...