X360-ra is készül a Tekken hatodik része?

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre még nem érkezett hivatalos megerősítés azon pletykával kapcsolatban, miszerint a Namco X360-ra is készíti a Tekken-sorozat hatodik részét.
Egyelőre még nem érkezett hivatalos megerősítés azon pletykával kapcsolatban, miszerint a Namco X360-ra is készíti a Tekken-sorozat hatodik részét.

Ugrás a galériához

Pletyka ide, pletyka oda: tény, hogy egyre több PS3-exkluzív cím jelenik meg X360-ra is, elég ha a GTA4-re, az Assassin's Creedre vagy az Virtua Fighter 5-re gondolunk. Bár jelenlegi hírünk még nincs hivatalosan megerősítve, mindenesetre a szóbeszéd az IGN azon belsős munkatársától származik, aki korábban a hivatalosan is bejelentett Virtua Fighter 5-konverzió készültét is kiszivárogtatta. Elmondása szerint a Namco párhuzamosan fejleszti a PS3-mas és az X360-as Tekken 6-változatokat - bár az X360-tulajok jót röhöghetnek a markukban a hír hallattán, azonban a pletyka az pletyka: ne tessék készpénznek venni!
8.
8.
wargapityu
Én egyáltalán nem hiszek benne hogy megjelenne x360-ra bár mindíg is ps játék volt szerintem ez CSAK és kizárólag attól függ ki mennyit fizet NAMCO-éknak a SONY azért hogy az övéké maradjon csak a MICROSOFT meg hogy az övékén is legyen. 1 a lényeg a GRAN TURISMO legalább SCEE az sose lesz X-EN na akkor már lehet én is x-et vettem volna de ez legalább nem gyullad ki (egyenlőre :) ) bár ezt csak olvastam...
7.
7.
Dajin
Lone az ffxI megjelent szinte minden-re ps2re pc-re x360-ra(nemis ff volt az hanem egy hasonlo világban játszodó MMORPG)

az ffXII viszont ujra only ps2...valaki nagyon aláakar ásni, mint multkor az mgs4-el meg a dmc4-el, hogy azok is lesznek, azt kamu volt...
6.
6.
fojesz
Névtelen látogatónak igaza van valamilyen szinten: ez egyelőre csak egy pletyka, mindenesetre vannak mellette szóló érvek.



A Lost Planetet egyébként nem jelentették be PS3-ra, csak az egyik capcomos arc azt mondta, h meg lehetne csinálni szükség esetén.
5.
5.
fpeter
Mér jelenne meg , mikor a tekken mindig is ps cím volt..
4.
4.
TOM X
Honnan veszed hogy marhaság te idióta? még a neved sem mered felvállalni! és miért csak annyit írsz hogy marhaság?... ja tudom,mert nem tudod megindokolni!!!!
3.
3.
shyfter
2.
2.
Galcsi
1.
1.
TOM X
Jó lenne ha igaz lenne! Még az mgs 4 kéne! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...