Már játszható a Risk of Rain folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 31.
  • Korai verzió
Link másolása
A PAX East apropóján meglepetésrajtolt a Risk of Rain folytatása. Egyelőre csak a korai hozzáférésű verzió érhető el a Steamen, de már az is sok tartalmat kínál a rajongóknak.

A Risk of Rain még 2013-ban mutatkozott be, és nagyon jó fogadtatásra talált: egy kooperatív módban nyúzható roguelike akció-platformert tisztelhettünk benne, amiben az állig felfegyverzett játékosoknak egy idegen bolygón kellett túlélniük, miközben egyre keményebb ellenfelek támadtak rájuk, egyre intenzívebb tempóban.

Most megérkezett a Steamre a Risk of Rain 2 korai hozzáférésű változata, ami abban különbözik elsősorban az elődjétől, hogy az oldalnézetet egy 3D-s világra cserélték a Hopoo Games srácai. A Risk of Rain 2-t egyedül vagy négyfős kooperatív módban is játszhatjuk, és a roguelike műfajnak megfelelően véletlenszerűen generált pályákat kapunk, ahol minden egyes alkalommal más az ellenfelek, a bossok és a felvehető felszerelések elhelyezése.

A fejlesztők szerint a Risk of Rain 2 alapmechanikája elkészült, és a multiplayer is készen áll, így az Early Access-verzió elsősorban tartalomban különbözik a végleges változattól: a játékban 75 felszerelés, hat kaszt és hat boss várja a játékosok egyelőre, később viszont 10 karaktert, 10 helyszínt, 12 bosst és több mint 100 felszerelést kapunk majd. Fontos különbség továbbá, hogy a korai verzió 18 eurót kóstál, a várhatóan egy éven belül megjelenő 1.0-s kiadás viszont drágább lesz.

4.
4.
markoci555
#3: jah hozzáteszem levettem mindent, ugyan olyan maradt, csak csúnyán akadt :)
3.
3.
markoci555
#2: neked jobb a géped, én a 3. vagy 4. pályán találkoztam a kukaccal, vége volt, spike lags, 40 fps max
2.
2.
shooter1234
Én behúztam és kipróbáltam, egész jó, nem nagyon esik le 144 ről az fps a nagy harcok alatt sem. Érezni hogy még Early állapotban van a néhány boss és pálya miatt, de idővel ez csak jobb lesz.
1.
1.
markoci555
imádtam az elsőt, és gondolkodok hogy támogassam-e ezt is, de nagyon nagy a változás, lehet ez nem jön majd be annyira, meg nem bírja majd a gép a sok animációt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...