Gears 5 - kiszivárgott a dátum?

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 14.
  • Pletyka
A tajvani videojátékos korhatár-besorolóknak hála nem csak a feltételezett megjelenési dátumot kaptuk meg, de még az Xbox One-os verzió hivatalos borítóját is megcsodálhatjuk. Nagyon úgy fest, hogy Myrrah visszatér.

Egy rövid ideig elérhető volt Tajvan korhatárbesoroló szervezetének honlapján a Gears 5 megjelenési dátuma és borítója is. Habár az adatlapot azóta eltávolították, hála a spanyol Generacion Xbox csapatának, nem merült feledésbe.

A kiszivárgott dobozkép középpontjába az új rész főszereplője, Kait Diaz került, a háttérben pedig a szokásos arcok közt felbukkan Myrrah királynő karaktere is. Utóbbi azért is számít érdekességnek, mivel a Gears of War 3-ban már egyszer végeztünk vele, ám az új epizód eddigi előzetesei alapján mégis ő lesz az, aki igazából mozgatja a szálakat.

A szivárogtatással pedig még egy megjelenési dátum is érkezett, mely alapján a játék a feltételezett időpontoknál korábban, szeptember 10-én rajtol el. Persze mindezt érdemes óvatosan kezelni, hiszen a Microsoft nem erősített meg semmit hivatalosan - annyi viszont már biztos, hogy a Gears 5 PC-n és Xbox One-on lesz majd elérhető.

Ezek is érdekelhetnek

15.
Ps fanboy
#14: Szerintem jó lesz. :)
Az a pár képkocka amit tavaly mutattak belőle elég bizalomgerjesztő volt.
14.
Nyarlako
#10: Kinek mi, nekem sajnos annyira nem adta. Az 1-2t kitoltam vagy 6x a harmadikat meg egyszer és annyi. Amúgy remelem jo lesz az 5 mert a mostani a műfajban inséges időkben tényleg kellene egy ilyen cover shooter.
13.
Anti4730
Ez az a jatek, ami miatt vettem xbox one x-et, hogy teljes pompajaban elvezzem majd. Lehet szidni a szeriat, de meg mindig az egyik legtokosebb tps lovolde a piacon.
12.
rezy
A 4-nek nemrég értem a végére, határozottan kevesebb epic jelenetet vonultatott fel mint mondjuk a 2-3. Igaz nyitórész, de nekem kicsit középszer volt, a gunplay is unalomba fullad hamar, ráadásul ezen nem is tudnak igazán változtatni, mert ez a mozgatórugója az egésznek. Az én szememben olyan a 4 mint egy felmelegített Judgement kb...
11.
Ps fanboy
#10: Ja és az Ébredő erő meg a Zsivány egyes 3D jét is szarrá verte, és még valószínűleg jó pár filmét amit nem láttam moziban vagy 3D ben.
10.
Ps fanboy
#7: Szerintem brutál jó volt a három is, inkább csak maga a történet és annak is inkább a lezárása volt az, ami nem feltétlen felelt meg a kivánalmaknak. A 3D-je is jól sikerült, sokkal jobban érezhető volt a mélység, mint mondjuk a Jurassic World ben, vagy a 2014 es Godzilla ban, amiket moziban néztem és egy vicc volt a GoW 3 3D-jéhez képest.
9.
kopic
#8: 3. resz multija volt kiemelkedo, 2-nek meg a sztorija jobb.
8.
Kawada
#7: Hasonló. Én gamepassel meglestem, de jóval tovább tartott a 130 giga letöltése, mint amíg le tudott kötni. Ahhoz képest, hogy az 1 miatt még szinte konzolt vett az ember, a 4 már az akciós gamepass-t is alig éri meg szerintem.
7.
Nyarlako
#6: Első kettőt imádtam, 3 gyenge lett, 4 már kimaradt.
6.
Kawada
#5: Szívesen megkérdeznék én is pár embert, aki szerint a ps címek vannak túlszopva, hogy mi a véleményük arról, hogy 86 ponton áll a metacriticsen. :)
5.
kopic
#2: Hat eleg szomoru sajnos... :/

Bar en meg mindig ugy vagyok vele kicsit, hogy 3.resz utan beken kellett volna hagyni a sorozatot, a 4.resz sztoriban kozepszer lett sajnos, egy alkalommal vegigvittem, ehhez kepest elozoeket minden fokozaton. Ez mindent elmond szerintem.
3.
logic5
#2: Rzt azért ne vedd készpénznek... Itt amúgy is csak a fika menne...
2.
Őrnagy
Mondjuk a hozzászólások mennyiségéből látszik, hogy mennyire megzuhant ennek a játéknak a hírneve.
1.
Őrnagy
Pont a héten szedtem le Gamepassból a 4-et, tök vicces szórakozás, bár kissé nekem nehézkes. Nem vagyok egy nagy lövöldemester, de kis kikapcsolódásnak ideális.
Úgyhogy vénségemre ezt is kipróbáltam, ha már annyit hallottam róla :D
Kíváncsi vagyok az újra, jó lenne valami nagy durranás boxra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...