Új játékmód kerül a PC-s Test Drive Unlimitedbe

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Atari bejelentette, hogy PC-n fog debütálni először a Test Drive Unlimited új játékmódja, a HardCore Mode - képzelhetjük, hogy mit kapunk majd az arcunkba.
Az Atari bejelentette, hogy PC-n fog debütálni először a Test Drive Unlimited új játékmódja, a HardCore Mode - képzelhetjük, hogy mit kapunk majd az arcunkba.

Később majd Xbox 360-on is elérhetővé válik ezen mód, hiszen már a fejlesztők nagyban készítik a harmadik frissítést az újgenerációs konzolra, melyben a HardCore Mode is játszható lesz. Ezen javítás megjelenéséről nem tudunk semmit, ám minden bizonnyal a PC-s változat boltokba kerülése után lesz esedékes. A HardCore Mode "ultrarealisztikussá" teszi a Test Drive legújabb részét, ráadásként többjátékos módban is bekapcsolható lesz az opció, minek köszönhetően csak hardcore játékosokkal mérhetjük majd össze képességeinket.
3.
3.
Tarathiel
Ha nem fut el minimum grafon nagyon berágok :P, egyékbént iszonyat várom, biztos nagy móka :)
2.
2.
Utys
Gépigény nem érdekel, maximum randa lesz, de nagyon várom. NFS-ben már nem bízom, hogy képes a régi hangulatát visszahozni, ez viszont még ígéretes. Egyenlőre nem hallottam a konzolosoktól véleményt, de nem bajj, had reménykedjek :D

Ez a HardCore móka meg jóóóól hangzik.
1.
1.
Shelby Mustang
Hellosztok!! Nagyon szép a grafikája igy a képekröl nézve, és hát biztos jó hanghatásai vannak és a kocsik gyönyörűek benne!! De mien gép igényel fog ez járni?Aki tudja mondja el!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...