E3 2019: Nem lesz Steam-exkluzív a Destiny 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 12.
  • Hír
Az E3 Coliseum során egy félórás etapot kapott a Destiny 2 és annak új kiegészítője, mely során kiderült, hogy miként látják a játék jövőjét a fejlesztők. Kiemelt fontosságot kap majd a platformok közti cross-save és cross-play.

Az első és egyben legfontosabb újdonság, hogy a Destiny 2 nem lesz a jövőben Steam-exkluzív, a Battle.net kliensnél éppen elég ideig volt egyetlen platform keretei közt zárva az alkotás, és ezt a jövőben szeretnék elkerülni.

A Steam „az a hely, ahova idén költöztünk, de azt akarjuk, hogy a Destiny egy olyan játék legyen, amit bárhol és bármikor játszhatsz a barátaiddal úgy, hogy egyszerre több helyen is megtalálható legyen, szóval teljes mértékben elképzelhető, hogy egy nap majd ellátogatunk az Epic Games Store-hoz, illetve később más régiók más launchereihez is.”

Az új kiegészítő megjelenésekor egyébként minden támogatott platformon, vagyis PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető lesz majd a cross-save funkció, és a fejlesztők elárulták, hogy ugyan jelenleg nem élvez prioritást, de később a cross-play lehetőségeket is ki fogják aknázni.

A Destiny 2: Shadowkeeper kiegészítő szeptember 17-től lesz elérhető, melyről a hivatalos bemutatót az alábbi linken érhetitek el.

3.
Aanash
#2: Ez oké csak sokan inkább az első résszel játszanak.
2.
Gaboo77
Mert az első részt már nincs értelme megtölteni játékosokkal. A másodikat igen és ha megtetszik, ide még megveszik a kiegészítőket.
1.
Aanash
Amúgy miért nem a destiny 1 lett félig free to play?
Ha már ennyit variálnak miért nem azzal kezdték újra átalakítva és össze kapcsolva a második résszel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...