Stranger Things - képeken az új évad forgatása

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Lassan elrajtol a Stranger Things legújabb évada, ám a premier előtt még befutott néhány kulisszák mögötti kép a forgatási munkálatokról. Ugyan a történetről nem sokat árulnak el, de legalább feltűnik néhány ismerős arc.

A harmadik évad forgatása egyébként még 2018 májusában vette kezdetét, és hivatalosan november 12-én ért véget, ám a trailert leszámítva azóta sem kaptunk túl konkrét részletet a sztoriról. Az új évad július 4-én rajtol el a Netflixen.

9.
9.
ollie92
#8: Te nagyon okos, rég láttam már angolul, de párom miatt kell a felirat, vagy szinkron. 2019-ben meg nem kéne ilyen faszságokat írogatnod.
8.
8.
#7: 2019-van, nem 1989, már rég tudni kéne angolul Európa közepén mindenkinek annyira, hogy egy ilyen filmet könnyen értsen.
7.
7.
ollie92
Mégis milyen jogi problémákról beszélsz ? A netflix a mafilm audioval van szerzôdéses kapcsolatban. Ha már megvették a szinkront és a fodítást amivel már régót elérhetô volt, mi a rákért kellett leszedni ??? De még a kúrva feliratot is ???
Ha írsz a supportra még csak azt se tudják megmondani, hogy miért. Mocskos, szarfaszú banda...
6.
6.
Macifasz
#1: A szinkront nem is baj, hogy levették, mert konkrétan nézhetetlen úgy a sorozat.
5.
5.
Trico
Én attól kapok agyfaszt, hogy románul szinte mindenhez van felirat. Ennyivel nagyobb, fizetőképes piac lenne? Nekem nem nagy gond, mert angol felirattal tudok nézni bármit, de amikor fáradtan, csak megnéznék valamit vagy a nehezebben érthető szövegehez (pl. Suits jogi szakzsargon) akkor jól jönne a magyar felirat.
3.
3.
SLi
#1: Szerinted kifizette a rengeteg pénzt érte aztán 2 hónap után aztán kukázza? Valami technikai, jogi vagy más háttérprobléma van, 100 százalék hogy hamarosan visszakerül. de már egyből megy a faszrágózás meg retardált majmozás, érdekes mód ilyen stílust sosem látni az eredeti nyelvet kedvelők részéről, biztos véletlen...
erre mondták régen hogy minek a parasztnak csokoládé
1.
1.
ollie92
A faszrágó netflix meg levette a magyar szinkront és feliratot az első két évadról. Retardált majmok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...