Itt a The Sinking City első órája

  • Írta: szlav
  • 2019. június 22.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten már mindannyian elutazhatunk Oakmont süllyedő városába, de ha nem bírtok várni és nem féltek az erős spoilerektől, akkor már most megnézhetitek a játék első egy óráját.

A "theRadBrad" névre hallgató felhasználónak hála már jóval a megjelenés előtt belenézhetünk a The Sinking City első órájába. Talán mondanunk sem kell, hogy ezzel rengeteget megtudhatunk a játékról, annak történetéről, valamint a karakterekről, így ha érzékenyek vagytok a spoilerekre, illetve nem akarjátok elrontani az első végigjátszás élményét, akkor inkább messziről kerüljétek el a videót!

A The Sinking City június 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és később Nintendo Switchre is megjelenik.

23.
23.
DarkLord
Azért a Frogwares készíti, akik ugye nem egy-kettő Sherlock játékot gyártottak, szóval a nyomozástól nem kell félni, hogy nem lesz jó és a történettől sem félek, hogy ne lenne , majd jó... a látványt meg nem értem, hogy miért szar ez? Elég szép és dark is. Jó a karakterek kicsit talán nem a legszebben kidolgozottak, de maga a táj azért elég jól néz ki.
22.
22.
Chrysh
Úgy tessék nézni ezt a gameplayt, hogy nem AAA projektről van szó tudomásom szerint.
21.
21.
Robilluma
Persze. Előre felesleges bármit is írni, de bíztató amit mutattak. Nem tűnik egy rövid játéknak. Aki szeret átrohanni egy game-en annak sztem nem kell megvennie ;)
Természetesen a W3-on kívül is vannak jó ow játékok bőséges tartalommal és remek sztorival, nem kell csodát tenni egy ilyenhez.
Mivel itt a fősztori mellett gondolom sok nyomozás vár főhősünkre, azt h mennyire lesz játszható (azaz nem fullad unalomba a beleölt óraszám) ezek sokszínűsége fogja meghatározni. Remélem jók lesznek.
#18. yepp. Egyetértek.
20.
20.
DarkLord
Szerintem rendben ez így eddig, azt majd kiderül játsszva is hogy hozza e az elvártakat. De szerintem ezzel nem lesz probléma.
15.
15.
Engem is érdekelt volna, amíg egy belekattintásnál ki nem jött, hogy open world.
14.
14.
Robilluma
Egy játék amelyik mintha Dr Moreau szigetével összegyúrt Atlantiszon játszódna és egy ilyen környezetben kellene True Detective-est játszani ;) Szuper karakterek, egyedi teremtmények. A párbeszédeket is remekül megírták, nem is fogták rövidre. Ez is egy jó pont.
Az atmoszféra is simán magába szippantja a játékost.
És mindez open worldben? Fákkjeeee
A nyomozós részek is tetszenek, a Mind Palace a menüben is tök jó. Elég betegesek a történetek és a helyszínek is átcsapnak a horror világába, de szeretjük az ilyet. A készítőknél őrült fantazmagóriákban nem volt hiány :D
Végre egy teljesen egyedi game!
A grafika jobb mint amilyenre számítottam, a korábbi gameplayek még csiszolatlanabbak voltak de itt teljesen rendben van. Szép a játék.
Nagyon várós. (Persze nem a gk-n kommentelők világában, itt csak a valóságszimulációs AAAAAA-s fejlesztésű játékoknak van jövője, de lehet h azoknak sem. Jópár topicban olvasni fröcsögést még az ilyen Cyberpunk77-féle játékokra is :DDD Elég vicces ami itt megy...)
10.
10.
PapaYeti
Grafika Messze nem a legjobb de nekem bőven megteszi. Ha jó lesz és következetes a történet akkor én vevő vagyok rá. De az tényleg gyanús volt hogy már az elején ennyire mindennapi módon kezeli ezeket a dögöket is. Lovecraft storikban mindig a történet vége felé kezd megőrülni az ürge amikor el se tudja dönteni hogy amit lát az igazság vagy a valóság néha ezért nem is zaklatlajafel
8.
8.
Őrnagy
Ez tipikusan az a game, amit a hangulat elvisz a hátán. De hogy ez meglesz-e?
7.
7.
Uborka2
#6: Ja nekem is a San Andreas jutott eszembe róla....
6.
6.
robertvetro
Hát az a majomember aztán ott van. Meg a 2005-ös grafika. Sajnos az is ott van.
5.
5.
PapaYeti
Ha van következménye a döntéseknek és alakítják a sztorit lehet nagyon jó. Én csak azt nem értem 26 és27 perc között . Ha én látnék egy csupa láb izét tuti nagyobb feneket keritenék neki mint hogy pofán vágom és otthagyom mintha egy hézköznapi patkány lenne. Vagy annyira örült a muki hogy nem is zavarja egy ilyen ???
4.
4.
PapaYeti
Ja van következménye a döntéseknek és alakítják a sztorit lehet nagyon jó. Én csak azt nem értem 26 és27 perc között . Ha én látnék egy csupa láb izét tuti nagyobb feneket keritenék neki mint hogy pofán vágom és otthagyom mintha egy hézköznapi patkány lenne. Vagy annyira örült a muki hogy nem is zavarja egy ilyen ???
3.
3.
Tokodboy
Hogy a fenébe lehetett ezt ennyire gagyin megcsinálni?.......
1.
1.
logic5
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...