World War Z - az Epic vezetésével túl a 2 millión

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Biznisz
A Saber Interactive alkotása szinte vírusként terjed a zombis játékok piacán, ezúttal a 2 millió eladásos mérföldkövet lépte át sikeresen. Külön érdekesség, hogy a játék értékesítésében a legsikeresebb platform a PC-s Epic Games Store lett.

Matthew Karch, a fejlesztés mögött álló csapat vezetője szerint a játék közel 700 ezer példányban kelt el az Epic áruházában. „Mindig is hittünk benne, hogy a játék pozitív fogadtatásnak örülhet majd PC-n. A meglepetést csupán az okozta, hogy mindez milyen gyorsan összejött, és hogy az Epic platformja ebben milyen fontos szerepet játszott. PC-n kifejezetten az előzetes elvárások felett teljesítettünk, amit javarészt az Epic Games Store támogatásának köszönhetünk.”

A World War Z jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a játékról írt tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

29.
hajbel
#25: Jó ha össszesen összejönne 170 ezer darab Metroból, amire az amerikaiak és az ázsiaiak nem kíváncsiak. A brit eladási toplistán két hétig volt rajta. Persze ekkor még a regionális árazást bele sem számoltuk, mivel fejletlenebb országokban kb. feleennyiért lehet megvenni.

"90%-a telibeszarja hol jár jobban a kiadó ők csak a saját maguk érdekeit nézik nekik hol a jobb kényelmesebb megvenni" Nyilván aki egy olyan országban nő fel, ahol 75 éve kommunizmus van, tudja, hogy milyenek egy kapitalista vásárlói szokásai. A humble bundle már rég csődbe ment volna Magyarországon.
25.
crytek
#21: "Pár százezres játékoknál, mint a Metro, valószínűleg a 10 milliót nem éri el a steames forgalom, tehát maradt volna a konstans 30%."

Kis matek számolj már utána... 10 millió dollár az picsafüst első héten megvan az egy ilyen kailberű játéknál az nincs 170 ezer db eladás....

24.
crytek
#19: Ha olyan nagyon fasza hűde jó lenne abszolut nem jönne semmi steam-re.
Ez csak sírás. Ezer éve elvannak ott ott adnak el a legtöbbet ha van a kiadónak saját szarja ha nincs. Ez tény!
És mint írtam NINCSENEK és nem is lesznek összehasonlítási adatok az eladásról. Na vajon miért? Ide rohadtul nem kell semmiféle szakembernek lenni. Azért mert az userek 90%-a telibeszarja hol jár jobban a kiadó ők csak a saját maguk érdekeit nézik nekik hol a jobb kényelmesebb megvenni.
19.
hajbel
#14: Ezek tudtommal mind internetes városi legendák, de ha van hozzájuk hiteles forrásod, ne tartd vissza!

#13 crytek: Mint már írtam, a kisebb projekteknél, amik nem érik el a 10 millió dolláros steames bevételt, jobb konstrukció lehet az epic által kínált 12%-os adó a 30% helyett, a deep silver is ezért döntött így, vannak náluk gazdasági szakemberek, akik kiszámolták, hogy mi éri meg jobban a számukra. Persze simán lehet, hogy Neked van igazad és a gyíkemberek, vagy az ufó kormány fizette le őket.
18.
Obi Wan Kenobi
#17: De jó lenne ha ezzel lehetne viccelni..
17.
Ooorky
#15: Ez a "vicces próbálok lenni, de nagyon nem megy" féle?
16.
crytek
#13: Igen valószinűleg a máig legnagyobb legnépszerűbb piac be fog halni az ilyen lefizetek mindenkit mert magától senkise adna ott semmit epic szar miatt.. Ha vannak még ilyen erős poénjaid hozd őket mert kacagtató
15.
Obi Wan Kenobi
Kurva Epic csak a Steam. Aki nem így gondolkodik libsi hazaáruló!

Ismerős hozzáállás?
14.
Ooorky
#11: Hol élsz?

Ubisoft mikor csődközelben volt és megvette volna az EA, akkor a francia kormány adófizetők pénzéből mentette meg.
Activision, Apple, Microsoft, EA... kis bűvészkedéssel mind VESZTESÉGES USA-ban, ezért nem csak adómentességre, hanem támogatásra is jogosultak, hogy ki tudják fizetni a részvényeseiket...
13.
hajbel
#12: Elég ha beesik a forgalmuk felére leesik a forgalmuk. Vége lesz az ingyenélésnek.
12.
crytek
#11: Steamnek soha nem fognak reszelni..bármennyire is vizionáljátok
8.
girgosz
Bocsi srácok de olvassátok el mégegyszer az eredeti cikket. A PS4 verzió fogyott a legjobban.
6.
Anti4730
Remelem hoznak mar valami jo jatekot vegre. Unreal tournament 3 is mekkora kiraly volt, most meg semmi..
2.
logic5
#1: Látszik, hogy képben vagy, ezt igazolni is szokták... Tény, hogy lehet, még ennél is több lett volna, ha a sok sztímetorálisankielégítő emberke is megvette volna, de általában ezeket a számokat alá is támasztják!
1.
user101
Szerintem meg hazudnak és csak izzadtságszagú marketing duma. Na akkor most mi van ? :) Ők azt mondanak amit akarnak, én meg jól nem hiszem el nekik... Éljen a kínai párt! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...