Októberben jön Switchre a Resident Evil 5-6

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A megjelenésre nem is kell olyan sokat várni, idén halloweenkor már mindenki belevetheti magát a zombik lepte szafari vérben és rettegésben tocsogó kalandjaiba a Nintendo konzolján is.

A megjelenés pontos dátumáról a fejlesztők egy hivatalos tweetben rántották le a leplet. A Resident Evil 5 átirata tartalmazni fogja az online és offline co-op lehetőségeket, valamint benne lesznek a megjelenés után kiadott DLC-k, a Versus mód és még négy cserélhető öltözék is.

A Resident Evil 6 esetében is számolhatunk majd az összes megjelenés utáni DLC-vel, illetve a négyfős co-op mód mellett egy hat játékosra tervezett kompetitív multit is kapunk. A két játék switches átiratáról készült trailert az alábbi cikkünkben találhatjátok.

A Resident Evil 5 és a Resident Evil 6 is október 29-én jelenik meg a Nintendo eShopban, egyenként 29,99 dollárért, de az igazi rajongóknak lehetősége lesz jókora kedvezménnyel beszerezni a Resident Evil Triple Packot is, mely a két új cím mellett a franchise negyedik részét is tartalmazza 59,99 dolláros áron.

11.
11.
crytek
Hamár Resident Evil . A 7. rész msot akciós az USA ms store-ba 4.99$ pc-n is játszható mert play anywhere cím
8.
8.
En ertem mit mond, nem a tps mint mufaj, de teny, hogy a kamera kozelebb, vall kozelebe kerult es az eloszor a resi 4-ben volt igy.
5.
5.
#4: Nagy régi rezidentgonosz rajongó vagyok, de nem hibáztatom azokat, akiknek nem jött annyira be. A 4 és az 5 pedig hiába más, akkor is jó játékok voltak. A rezident 4 teremtette meg a tps-műfajt. Akkorát ütött anno, mint az ólajtó. Jó volt, na. Az 5 meg coopban volt jó. Wesker nagyon nagy buzi volt, simán be akartad verni az arcát. :)
4.
4.
strike19
Az igazság csak itthon ennyire hánytatott sorsú a Nintendo.
Amerikai piacon pörög ezerrel.
Egyébként nekem mai napig 4 és 5 a kedvenc resident evil játékom.
A régik nem jöttek be.
3.
3.
#2: Persze. Meg nekem is van olyan játékom, amihez anno gépet kellett venni és most megy telefonon is. Csak egy kicsit meg vannak ezek késve, nem? Persze, hogy nagy siker minden játék Nintendo-ra, de hát nincsenek is rá játékok hiszen. Jó, hogy minden darab gyöngyszem.
2.
2.
Csoki80
#1: Most is jók ezek a játékok ;-)
1.
1.
Jól van. 2009 március 5-én megjelent a Resi 5. Az pont 10 év 4 hónap? Kvázi fiatal koromban jók voltak ezek a játékok és most megjelenik Switch-re? Meg olcsó rezident 4 hozzá? Basszus.... Van olyan, aki csak Switch-en játszik? Meg ilyen coop játékok, mint az 5, meg 6 az új hardver mellett, ami nem dokkolható? Szóval ilyenkor érzem azt, hogy a Nintendo nem nekem való. Vagyis én nem tudom, kinek való.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...