Remnant: From the Ashes - a mocsár rémségei

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 7.
  • Videó
A Remnant: From the Ashes újabb helyszíne kapott mozgóképes ízelítőt a minap, ezúttal egy kicsit sem barátságos mocsárral és annak rémségeivel ismerkedhetünk meg közelebbről.

A Darksiders III mögött álló Gunfire Games legújabb játéka augusztus 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Korábban már több bemutatót is kaptunk a Remnant helyszíneiről (ezeket itt és itt nézhetitek vissza), a legfrissebb trailer ezekhez csatlakozik:

7.
user101
Pedig a Switch példája mutatja, hogy igény lenne rá... Persze a "leülök játszani 5 percet ezzel a szarral" mellett... :)
6.
Nyarlako
#5: De nem arra írják a játekokat a rendszerre általánosan.
5.
Ooorky
#2: Lehet venni rápattintós gamepad-et, úgy néz ki vele, mint a Switch...
4.
crytek
Iphonenra van rengeteg jó pcs port (Grid autorposrt, bioshock, inside stb. Csak ugye oda lehet is mert nem igen törhető. Droidra meg kb nincs védelem nem igeb éri meg kiadni a dolgokat
3.
kryszisz
#2: +1 próbáltam pár játékot mind telón, mind tableten, de borzalom, akkor inkább FPS controllerrel, pedig az sem a kedvencem, csak hát sajna épp nincs más:/
2.
Nyarlako
#1: Az érintöképernyös irányítás sose lesz alkalmas "csúcs" játékokra.
1.
crytek
A pletykák szerint majd amdre is épit a samsung. Az nem kicsit fog odatenni mobil fronton. Mondjuk kéne már droidra is valami "csúcs" game ami ki is használja ezeket. (a fosnite meg a pábdzsí nem érdekel)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...