Négy új DualShock 4-gyel erősít a Sony

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 16.
  • Hardver
Link másolása
Ugyan csak optikai frissítésről van szó, vagyis lényegében új színekről, a Sony mégis külön trailert szentelt a friss jövevényeknek, melyek érkezése még az idei év során lesz esedékes, valamikor az ősz során.

Az új színösszeállítású kontrollerek közt szerepel az Electric Purple és a Titanium Blue is, melyek mindegyike két tónussal próbálja magát belopni a játékosok szívébe. Ezekhez csatlakozik még a némileg más összhatású Red Camouflage kontroller, mely alapból egy piros szintű DualShock 4 némi terepmintával megspékelve.

Végül pedig november során érkezik a Rose Gold színű verzió is, melyhez a tökéletes összhang érdekében egy szintén Rose Gold színnel felvértezett PlayStation Headsetre is számíthatunk.

26.
26.
Blueberry
A ps4-et megjelenéskor vettem,annak a kontroller-je még a mai napig működik (kicsit elkezdett kopni az egyik analog rajta,de a védőkupak megoldotta) ellentétben az x1-el,két hónapja vettem a teljesen új kontroller-t és már megadta magát
24.
24.
Nagyerecsakide
Lehet. Nem mertem szétszedni, mert féltem, hogy millió darabra esik és nem fogom tudni összeszerelni. Videók alapján ijesztőnek tűnt mennyi bizbasz van benne.
19.
19.
Darksiders84
#18: Igen a lényeg a mondanom végére.
18.
18.
Fata Morgana
#16: Így van ahogy írod, bár az enyém vezetékes, de tökéletesen működik és nagyon kényelmes.
16.
16.
Darksiders84
Hamár joy és valakit érdekel Xboxos kiállítású kontroller Ps4-hez akkor az aszimmetrikus Nacont tudom ajánlani mivel 2 hónapja használom 17 ezerért teljesen jó kényelmesebb mint a gyári közelebb vannak a gombok a share és options távolabb a touchpadtól könnyebb megtalálva nyomni és rendesen rezeg van motorja headset is van analógok nem nyekeregnek nem recsegnek a gombok jó nyomásra és a ravaszok is inkább boxos mint a gagyi Ps főleg hogy íves kialakítású a joy felső része az ujjak jobban ráillenek és aksis nem vezetékes.
13.
13.
Nagyerecsakide
Milyen gyakori a gombok vagy a karok meghibásodása?
Nem rég vettem új dualshockot, mert a régi L karja balra húzott magától.
7.
7.
adamsfamily
Eddig szerintem egyedül az alap fekete ps irányító nézett ki valahogy.Az összes többinek olyan a festése,mintha valami kínai bóvli lenne.
3.
3.
Fata Morgana
Eléggé "burnyák" színe van mindnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...